SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Halep şi Tecău, eliminaţi din proba de dublu mixt de la Roland Garros

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 20:46

Perechea formată din Simona Halep şi Horia Tecău a fost eliminată din proba de dublu mixt de la Roland Garros de Max Mirnîi şi Yung Jan Chan, scor 5-7, 6-7(3).

Meciul din turul al treilea a durat o oră şi 22 de minute.

Horia Tecău a pierdut şi calificarea în "optimile" probei de dublu după ce el şi Jean Julien-Rojer au fost învinşi de perechea formată din Pablo Cuevas și Marcel Granollers, 7-5, 4-6, 3-6.

Simona Halep va juca la simplu împotriva Samanthei Stosur, în "optimile" de la Roland Garros, după ce a trecut în turul 3 de Naomi Osaka, locul 101 WTA, scor 4-6, 6-2, 6-3.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  28 Mai 2016, 01:53

Tecau nu se potriveste cu Halep, asta e clar. Motivu e f simplu: Simona nu are habar de tactica jocului de dublu si, conform ultimelor evolutii, face aceleasi greseli ca la simplu. A avut noroc cu Osaka , dar la fel de prost a jucat si la dublu. Sa speram ca ma insel, dar eu cred ca perioada ei de succes s-a cam terminat, Madridul a fost un titlu conjunctural, toate favoritele au pierdut.... M-as bucura sa faca o figura frumoasa la Paris, dar depinde de Stosur si de Radwanska si, de ce nu, de Begu...Ar fi ftumos, deci hai Simona, hai Irina! Bafta, bafta!

argus
argus  •  27 Mai 2016, 22:50

S-a pirdut (si) acest meci ? Nu ar fi "un capat de tara", in conditiile in care cei doi arata ca o echipa sudata sau macar, pe cale de a o face. Din pacate, acest dublu "nu merge" (si spun asta nu doar prin prizma rezultatelor , cat prin joc. Nu este o tragedie, putem spera ca pe masura ce vor juca mai mult impreuna, sa performeze, numia ca, intr-o luna, vor face pereche la olimpiada de la Rio. Vor mai avea timp sa "se inteleaga" mai bine, sa "se simta", sa se completeze pana atunci? Cine stie? Ar pute fi luata in considerarea ca la dublu sa joace Irina Begu? Eventua, sa faca pereche cu Florin Mergea? Oricum, dasca ceva este clar, este ca dupa prestatia de astazi, Halep si Tecau nu pot emite pretentii la o medalie Repet: din pacate!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Mai 2016, 22:27

...sigur ca avea nevoie ...ca scuza ...daca n o bate pe Stosur ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează