SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Halep signed out! Cahill ignorat în decisiv: ”Arată-mi că vrei să câștigi!” » Simona: ”Water, please!” :O

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 00:23

Simona Halep a fost eliminată de Timea Bacsinszky la Miami, 6-4, 3-6, 2-6, și a preferat să-l ignore pe Darren Cahill în decisiv.

La 0-3 în setul 3, tehnicianul a coborât din tribună pentru a încerca s-o ajute pe Simona să revină în meci. ”Spune-mi ce se întâmplă cu tine, ce simți că nu merge? Ea simte că nu ești în meci, trebuie să schimbăm ceva”, a început Darren, care nu a primit niciun răspuns de la Simona.

Tehnicianul a încercat să o ambiționeze pe jucătoarea noastră: ”Vreau să văd că te implici mai mult. Reacționează! Dă cu racheta de pământ! Nu o mai lăsa să conducă meciul Arată-mi că vrei să câștigi”. Din nou, Halep nici măcar nu a privit spre Cahill. Singura reacție a româncei a fost să strige către un copil de mingi: ”Water, please!”.

Intervenții bune în primul set

Cahill a discutat cu Simona și la 5-4 în primul set, încercând s-o încurajeze: ”Te simţi bine? Loveşti mult mai bine decât în ultimele meciuri. Eşti peste ea! Loveşte puternic cu forehandul, mereu ai câștigat punctele când ai jucat aşa. Mergi tot pe strategia asta!”. Halep a luat primul set și a avut parte și de o surpriză în pauză, când Cahill a revenit înapoi pe teren: ”Te simți singură?”. :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
flomar12
flomar12  •  30 Martie 2016, 21:19

Pana acuma am zis ca e ok, dar acuma dupa compartamentul asta mai bine abandonezi decat sa te dai batuta. Ziceai ca inoata pe teren. Ceva se intampla in capul ei. Ori e o persoana ff emotiva si pana mai ieri s a ascuns ori e ceva medical. Asa atitudine ma face sa zic pas

202911716754954
Octavian Floroiu  •  30 Martie 2016, 20:06

Poate a uitat de unde și cînd a început urcușul său ... Poate vrea să ajungă de unde a plecat ... Poate consideră că timp ar mai avea ...

1477831945853073
Constantin Preda  •  30 Martie 2016, 17:17

Sincer,nu sunt un mare fan al Simonei si cred cu toata taria ca Simonei ii lipseste UN IUBIT.Alta explicatie nu exista.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează