SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Halep știe cum să anihileze jocul adversarei sale din primul tur de la Melbourne: "Asta trebuie să fac dacă vreau să câștig"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 20:06

Simona Halep ( 4 WTA) va debuta la noapte în ediția din acest an de la Australian Open și spune că știe modalitatea prin care s-o învingă pe adversara sa din runda inaugurală, Shelby Rogers (57 WTA).

"Mă simt bine, vreau doar să rămân concentrată, să dau tot ce am şi să fiu încrezătoare. Nu am jucat mult în acest început de an, am pierdut în al doilea tur al turneului din China, aşa că am avut timp să lucrez la jocul meu puţin şi acum sunt puţin mai relaxată. 

Trebuie să-mi fac jocul, chiar dacă ea loveşte puternic. Am mai jucat cu astfel de jucătoare şi înainte, aşa că ştiu ce am de făcut împotriva lor.

Nu se ştie niciodată, va fi o nouă zi, un nou meci şi trebuie să mă duc acolo pentru a mă lupta până la final, chiar dacă uneori jocul nu îmi funcţionează. Trebuie doar să rămân acolo şi să mă lupt", a spus Halep.

  • Meciul dintre Simona Halep și Shelby Rogers va începe la ora 02:00, ora României, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1193431647393418
Mária Paizs  •  16 Ianuarie 2017, 07:30

Azi declara ca se simte bine si dupa meci:Am luat antiinflamatoare înainte de meci, la fel și zilele trecute. Dar când ai tensiunea meciului oficial, presiunea, lucrurile astea se resimt mai mult. Așa că durerea a fost mai puternică și n-am mai putut face mare lucru", a spus Halep. Aceasta a continuat: "Nu pot să spun prea multe despre cum am jucat, pentru că n-am putut fi la nivelul meu cel mai bun. Cred că e prima oară când spun asta, că din cauza durerii n-am putut face mare lucru. Care este adevarul?!

1755986794659551
Daniel Brândușanu  •  16 Ianuarie 2017, 07:08

Uite ca nu ai stiut ce sa faci! Te-a demolat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează