SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA SYDNEY

Halep surprinde după eliminarea de la Sydney: "Nu sînt dezamăgită că am pierdut" » Ce spune despre accidentare

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 09:06

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Sydney, după ce a pierdut în fața Svetlanei Kuznețova, scor 6-7(5), 6-4, 3-6.

După meci, la conferința de presă, Halep a vorbit despre parcursul la acest turneu și despre problemele medicale pe care le-a avut în ultima vreme.

"Este meritul Svetlanei pentru această victorie. A făcut un meci grozav. Nu pot spune că sînt dezamăgită de această înfrîngere. Am încercat să îmi fac jocul meu și să am o evoluție cît mai bună, înainte de Australian Open. Cred că am jucat destul de bine. Îmi pare rău că nu am rămas concentrată la fiecare punct. Sînt fericită că am putut participa la acest turneu și am jucat trei meciuri. 

Sînt fericită că astăzi nu am mai avut dureri la tendonul lui Ahile (n.r motivul pentru care s-a retras de la turneul de la Brisbane)", a declarat Simona Halep.

Românca va participa începînd de duminică la primul turneu de Grand Slam al Anului, Australian Open. Vezi aici ce adversare poate avea românca.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
merace
merace  •  15 Ianuarie 2016, 21:55

Orice jucatoare mai si pierde. Nu exista jucatoare sa castige fiecare meci. Pentru Simona, important e sa castige mai mult decat pierde, si sa progreseze de la meci la meci ca sa piarda cat mai rar. Faptul ca e pe locul 2 in lume arata ca doar Serena e mai buna la a castiga mai mult decat pierde, in ultimele 12 luni...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  15 Ianuarie 2016, 19:21
Postat de Ion Ionescu pe 15 Ianuarie 2016, 14:56

Foarte bine zis! Ma bucur ca mai sunt si (cativa) oameni normali (dpdv psihic) care sa comenteze pe-aici.

Nici acest comentariu nu este scris de mine !!!!!!!!!!!!!!!!! GSP, ce jocuri murdare faceţi sau permiteţi ????!!! Dacă nu daţi explicaţii şi nu reparaţi situaţia, cu scuzele de rigoare, chiar că va ieşi urât de tot pentru moderatorul care (şi-)a permis aceste lucruri !!!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  15 Ianuarie 2016, 19:18
Postat de Ion Ionescu pe 15 Ianuarie 2016, 13:21

Bre Ottobraun, sau cu dracu' te-ai numi, iti citesc de ceva vreme ineptiile. Si cred ca am ghicit cine esti: un pacient de la Balaceanca, lasat nesupravegheat din cand in cand (ca nu cred ca va dau aia voie la computer) si care uita cam des sa-si ia pastilele. Un sfat amical: cara-te naibii de-aici, ca ne-ai intoxicat cu imbecilitatile tale.

Eu nu am scris aşa ceva !!!!!!!!!!!!!!! GSP, am vechime de câţiva ani pe site-uri, inclusiv pe acesta şi nu am întâlnit astfel de clone ! Vreau o explicaţie şi scuze, nu mă obligaţi să-l sun pe dl Ioaniţoaia !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează