SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Halep vorbește despre noile probleme medicale » Anunț suprinzător înainte de Australian Open

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 10:41

Simona Halep a vorbit despre obiectivul său la Australian Open și despre accidentarea la tendonul lui Achile, pe care a acuzat-o în începutul anului. 

"Cred că acest turneu este deschis oricărui rezultat. Toate jucătoarele din top 10 au șansa de a cîștiga.Toate am avut accidentări și nu ne-a fost ușor să ne antrenăm.

Eu am venit la acest turneu fără așteptări, mai ales că am jucat doar un turneu anul acesta. Sînt încrezătoare în mine. Vreau doar să joc și să profit de șansa mea.

Acum mă simt mai bine și sînt gata de start. Sper să fiu sănătoasă pînă la finalul turneului. Acum sînt puțin răcită și am probleme de respirație, dar nimic grav. Este doar de la aerul condiționat de aici", a spus Halep la conferința de presă.

Turneul de la Australian Open se va desfășura în perioada 18-31 ianuarie și va fi în direct pe Eurosport. Meciurile Simonei Halep vor fi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mishu_74
mishu_74  •  17 Ianuarie 2016, 22:54

iar or rupt lantul vesnicii latrai atarnatori . mai un schelalait, mai o bala, se simt si ei importanti...asa e cand soarta o fost prea cruda si ti-o dat doar 2 maini si 2 picioare...

merace
merace  •  17 Ianuarie 2016, 18:41
Postat de gizeh pe 17 Ianuarie 2016, 16:17

"Eu am venit la acest turneu fără așteptări, mai ales că am jucat doar un turneu anul acesta"... asemenea declarații nu se fac, .....chiar dacă așa gândește! ... sunt de o naivitate .....

Asta e o dovada de modestie pentru Simona, si nu am auzit vreo jucatoarea de tenis sa se laude ca in wrestling, ca va spulbera tot. In wrestling, acel circ cu lupte rehizate, si laudele dinainte fac parte din spectacol pentru spectatorii naivi. Dar in tenis lupta se decide in teren, nu in declaratii bombastice.

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Ianuarie 2016, 17:06
Postat de gizeh pe 17 Ianuarie 2016, 16:17

"Eu am venit la acest turneu fără așteptări, mai ales că am jucat doar un turneu anul acesta"... asemenea declarații nu se fac, .....chiar dacă așa gândește! ... sunt de o naivitate .....

da ma, nu asa ca trebuia sa spuna...am venit sa castig turneul, le dau la toate cu terenul in cap....baaaa, nici serena nu face astfel de declaratii.......a spus asa ceva pentru a se elibera de presiune....habar nu aveti ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează