SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Hobart, pământ românesc! Raluca Olaru s-a calificat în finala probei de dublu, după ce Niculescu și-a asigurat prezența în ultimul act la simplu

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 09:46

Raluca Olaru și partenera sa Olga Savciuk s-au calificat azi în finala turneului de dublu de la Hobart, după victoria în fața cuplului Mandy Minella (Luxemburg)/ Anastasia Sevastova (Letonia), scor 6-4, 6-2.

În finală, Olaru și Savciuk le vor întâlni mâine dimineață pe canadianca Gabriela Dabrowski și chinezoaica Yang Zhaoxuan.

Perechea româno- ucraineană va disputa astfel cea de-a doua finală cosnecutivă, după ce săptămâna cele două s-au văzut învinse în ultimul act de la Shenzen.

Pentru prezența în finala de la Hobart, Olaru și Savchuk și-au asigurat un cec de 6.400 euro și 180 puncte WTA.

În turneul de simplu de la Hobart, Monica Niculescu s-a calificat în finală, unde o va întâlni pe belgianca Elise Mertens, locul 127 WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează