SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Horia Tecău a dezvăluit care e cea mai aprigă dorinţă de anul acesta » Ce spune despre o colaborare cu Florin Mergea

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 12:12

Horia Tecău şi coechipierul său Jean-Julien Rojer au trecut ieri în primul tur de la Miami de cuplul format din Dominic Inglot şi Florin Mergea, scor 6-4, 6-2.

Trecuţi de primul tur, Horia Tecău a vorbit despre planurile pe care le are alături de partenerul său anul acesta.

"În prima parte a anului trecut, nu am reuşit să cîştigăm foarte multe meciuri la turneele Masters. Am avut o singură victorie în cinci turnee. Am recuperat pe parcurs şi, în a doua jumătate a anului, am avut o evoluţie mai bună. Anul acesta ne dorim să jucăm mai puţine turnee 250, să ne concentrăm forma pe Mastersuri. Ne antrenăm să cîştigăm un turneu de nivelul acesta", a spus Horia Tecău pentru Digisport.

Tecău ia în considerare şi o eventuală colaborare pe viitor cu prietenul său Florin Mergea, cu care face pereche la dublul de Cupa Davis pentru România.

"În momentul de faţă, fiecare avem cîte un partener cu care jucăm tot anul, dar nu spun nu unei colaborări în următorii ani. Am lăsat tot timpul o uşă deschisă şi nu am spus că nu voi mai juca cu Florin, dar, în momentul de faţă, e greu să mă gîndesc la alt partener. Joc bine cu Rojer, avem o continuitate şi un progres constante şi încercăm să îmbunătăţim această echipă, nu să ne căutăm alţi parteneri", a încheiat Horia Tecău.

Tecău şi Rojer vor întîlni în runda următoare perechea Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Columbia).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nicolaegrecu
nicolaegrecu  •  29 Martie 2015, 11:56

Cu Cabral / Farah nu cu perechea care se impune....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează