SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Horia Tecău, în cărţi pentru a participa la Turneul Campionilor de la Londra » Competiţia de la Paris Bercy e decisivă

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 14:38

Tenismanul Horia Tecău se menţine pe locul 15, cu 3.490 de puncte, în clasamentul ATP de dublu dat publicităţii luni, românul şi partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, ocupînd în continuare locul 6 în clasamentul pe echipe, ce contează pentru Turneul Campionilor de la Londra.
Pentru finala sezonului mai sînt disponibile patru locuri, după ce patru perechi au obţinut deja calificarea. Bob şi Mike Bryan, Daniel Nestor şi Nenad Zimonjici, Alexander Peya şi Bruno Soares, precum şi Julien Benneteau şi Edouard Roger-Vasselin sînt în posesia "biletelor" pentru Londra.

Principali favoriţi la Stockholm, dar eliminaţi săptămîna trecută în primul tur, Tecău şi Rojer continuă cursa pentru Turneul Campionilor la Valencia, o competiţie de 500 de puncte ATP, unde sînt cap de serie numărul 4.

Ultimul turneu care va stabili echipele calificate pentru Londra va fi cel de săptămîna viitoare, de la Paris Bercy, din categoria Masters 1.000.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează