SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Horia Tecău și-a dezvăluit dorințele pentru 2018 "Obiectivul meu e câștigarea Australian Open și Roland Garros"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 17:57

Horia Tecău a vorbit despre dorințele pe care și le va pune la miezul nopții și spune că unul dintre obiectivele sale e câștigarea a două turnee foarte importante.

"Cel mai important este să rămân sănătos. Am ca obiectiv cu partenerul meu (n.r. Jean-Julien Rojer) câştigarea Australian Open şi Roland Garros, două turnee pe care nu le-am câştigat până acum. Mi-aș dori să trăiesc această experienţă. Dacă vom câştiga unul dintre cele două turnee, vom ajunge pe locul 1 mondial înainte de US Open, unde avem multe puncte de apărat.

Referitor la echipa de Cupa Davis, ne dorim să promovăm în Grupa 1 Mondială. Avem trei meciuri de câştigat împotriva celor din Luxemburg.

Nu e un moment oportun pentru mine să preiau funcţia de căpitan al echipei naţionale. Trebuie să mă concentrez pe cariera de jucător", a spus Horia Tecău la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează