SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat în semifinale la Brisbane

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2012 11:04

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), cap de serie numărul 3, s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Brisbane (Australia), dotat cu premii în valoare de 434.250 de dolari.

Tecău şi Lindstedt au trecut în sferturile de finală, cu 7-5, 6-3, de cuplul Paul Hanley/Jamie Murray (Australia/Marea Britanie). În penultimul act al tabloului de dublu, românul şi suedezul îi vor întîlni pe favoriţii principali, Max Mirnîi/Daniel Nestor (Belarus/Canada).
Pentru calificarea în semifinale, Tecău şi Lindstedt vor primi 90 de puncte ATP şi un cec în valoare totală de 6.780 de dolari.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează