SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Îi calcă pe urme lui Steffi Graf: "Vreau să câștig toate turneele de Mare Șlem și titlul olimpic în același an!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 08:59

Daria Kasatkina (20 de ani, 11 WTA) și-a stabilit un obiectiv măreț: vrea să reușească Marele Șlem și să obțină titlul olimpic în același an. 

"Visul meu în tenis? Am răspuns la această întrebare de 500 de ori. Aș vrea să câștig toate cele 4 titluri de Mare Șlem și titlul olimpic într-un singur an. În acest moment nu mă gândesc prea mult la clasament.

Repet, dacă îți ridici nivelul jocului asta se va vedea și în clasament. Așa că nu contează dacă ești pe locul 10, 11 sau 12. Dacă vei presta un tenis de calitate, totul va veni de la sine", a declarat Kasatkina. 

Singura jucătoare din istorie care a reușit să câștige toate turneele de Mare Șlem în același a fost Steffi Graf, în 1988. Mai mult, în același an a devenit campioană olimpică la Seul.

Daria Kasatkina, finalistă la Indian Wells, are primul tur liber la Miami, urmând să joace în turul 2 împotriva câștigătoarei dintre Stefanie Voegle și Sofia Kenin.

Citește și:  SPECIAL GSP Acum 5 ani nu avea bani să meargă la turnee. Acum a luat circuitul WTA cu asalt! Fără mușchi, dar cu un talent fabulos: cine e vedeta noii generații WTA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mutu57
mutu57  •  22 Martie 2018, 03:25
Postat de tihi pe 21 Martie 2018, 12:24

Mentalitate de invingator...Sa fiim de acord,ca are calitati sa realizeze acest vis,care este posibil.Sigur,nu va fii usor sa detronez pe Stefi Graff nici la realizarile anuale si nici la succesele totale.Poate mai degraba va depasi realizarile conpatrioatei sale,care va fii mai usor de realizat. Succes Kasatkina !!

Mai Tihi, le-ai tradat pe Drogapova si pe Serena si acuma esti fan Kasatkina. Pai tu tii cu un jucator asa cum bate vantul - azi cu una, maine cu alta. Masha a postat la ea pe FB ca e disperata ca tihi a abandonat-o pentru o rusoaica mai tanara. (Mergi pe FB si vezi daca nu ma crezi.)

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  21 Martie 2018, 14:51

Este ceva normal,adica doar un vis! Cat despre afirmatia celui de mai sus,care crede ca Svitolina poate mai mult se inseala amarnic.Chestia cu instructia sunt de acord,este posibil,doar vorbim de WTA,dar Svitolina o sa fie o jucatoare incomoda,atat si nimic mai mult.Deocamdata este interesata cum arata in reviste si se bucura de cele 5 minute,ca orice muncitor/muncitoare fruntas,ca a ajuns sa fie bagat/bagata in seama catusi de putin... Urmatorii,4 ani ne vor aduce cel putin 10 jucatoare noi,toate visatoare, pe langa ce avem acum in WTA si cred ca vor fi tot atatea nume noi ce isi vor adjudeca un GS. Acum,ca ***,gafaie,au trecut vremurile cand una domina circuitul,o sa fie legea junglei....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1603333626579973
Mircea Deca  •  21 Martie 2018, 13:56

cea mai mare speranta e de departe ....osaka...................cu o inteligenta muilt superioara celorlalte.................

Vezi toate comentariile (7)
Comentează