SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Il Luce a vorbit despre Simona Halep: "A greşit că nu i-a cedat meciul Anei Ivanovici!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 19:35

Mircea Lucescu o laudă pe Simona Halep pentru parcursul excelent pe care l-a avut în ultimul an, cînd reuşit să termine pe locul 3 WTA. 

"Il Luce" e convins că sportiva noastră ar fi cîştigat Turneul Campioanelor dacă i-ar fi cedat meciul Anei Ivanovici.

“Ca profesionist, Halep a greşit că nu i-a cedat meciul lui Ana Ivanovici atunci cînd a avut şansa să scape de Serena Williams. Dar ca sportiv, nu!

Ar fi cîştigat fără probleme finala Turneului Campioanelor fără Serena în competiţie. Oricum, Simona este o fată incredibilă”, a spus Mircea Lucescu la LookTV.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (24)
gilos
gilos  •  13 Noiembrie 2014, 08:59

Am dubii ca Lucescu chiar a spus asa ceva. Daca a spus-o mai bine tacea...

shogun_blue
shogun_blue  •  13 Noiembrie 2014, 07:51

eu nu cred ca a zis Lucescu...eu cred ca a asa a ati intales voi

davi7
davi7  •  13 Noiembrie 2014, 03:53

Luce are dreptate,nu se stie daca Simona va mai ajunge in situatia de a gestiona castigarea acestui turneu. Nu spun ca trebuia sa actioneze pe baza unui calcul "la rece" dar vrând-nevrând ea a fost in situatia de a arbitra intre Serena si Ivanovici de unde stim ca nu s-a fortat mai mult la Ivanovici ? A nedreptatit pe sarboaica desi a recunoscut ca ii era frica de Serena! A vrut sa demonstreze spiritualitate inalta dar nu i-a iesit,oricum a aratat prin niste gesturi,interviuri si cum si-a concediat antrenorul ca "e departe".

Vezi toate comentariile (24)
Comentează