SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ilie Năstase a confirmat perechea de dublu de la Fed Cup » Cine se ocupă de antrenament: "Eu pot fi căpitan doar la fete"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 15:14

Ilie Năstase a confirmat că perechea de dublu din confruntarea cu Belgia de la Fed Cup va fi formată din Irina Begu şi Monica Niculescu şi a dezvăluit că nu se implică în antrenamentul fetelor.

Căpitanul nejucător al echipei României a vorbit şi despre starea de sănătate a Irinei Begu, care a acuzat probleme medicale zilele trecute.

"La dublu vor juca Monica și Irina. Sunt OK. Irina nu știu ce a mâncat, dar sunt OK amândouă", a spus Ilie Năstase, citat de Agerpres.

El susţine că va sta pe margine şi că va oferi sfaturi în timpul meciurilor, în timp ce Alin Tecşor se va ocupa de pregătirea lor fizică.

"Eu nu puteam să fiu căpitan la băieți, eu pot să fiu numai căpitan la fete. Nu am lucrat cu ele, există un antrenor care a lucrat cu ele, doamna Tecșor.

Eu o să stau pe scaun și o să dau niște sfaturi, atât. În plus, fiecare jucătoare are câte un antrenor care va sta în timpul jocului în spatele lor. Ei știu ce le trebuie în momentele grele", a adăugat fostul tenismen.

Echipa de Fed Cup a României va întâlni Belgia, în perioada 11-12 februarie, confruntarea urmând să se dispute în Sala Polivalentă din Bucureşti.

COMPONENŢA ECHIPEI ROMÂNIEI DUPĂ RETRAGEREA SIMONEI HALEP:

Irina Begu (28 WTA)
Monica Niculescu (35 WTA)
Sorana Cîrstea (59 WTA)
Patricia-Maria Ţig (104 WTA)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
frankiwild
frankiwild  •  08 Februarie 2017, 16:39

vedeti ca se poate ? :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează