SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ilie Năstase a găsit problema Simonei: "Trebuie să scape de momentele astea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 18:09

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a vorbit despre Simona Halep înaintea startului primului turneu de Mare Șlem din acest an, Australian Open, și i-a recomandat acesteia să facă ceva să scape de emoții.

" Simona Halep e puțin emotivă. În momentele dificile, e foarte emotivă. Trebuie să scape de momentele astea! Eu mai înjuram, dădeam cu racheta. Văd ca și ea se mai enervează, dar nu e suficient", a spus Ilie Năstase la Digi.

Simona Halep, numărul 2 WTA, e considerată a doua favorită la Australian Open, turneu care va debuta luni. Românca a fost eliminată în semifinalele ultimului turneu, cel din Sydney, de Svetlana Kuznețova, scor 6-7(5), 6-4, 3-6.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Ianuarie 2016, 15:55

simona a dem ca este aceeas jucatoare tenace,luptatoare ..dar pt a te pastra sus e nevoie de mai mult..tb sa inchida punctul mai repede nu sa astepte gresala adversarei..pt ca asta inseamna mult efort(daca si-ar imbunatati jocul la fileu)

491329934379275
Sorin Sorin  •  16 Ianuarie 2016, 12:47

nastase asta e cel mai mare ***,se baga el peste tot sa-si dea cu parerea,un frustrat ,un lingau si un sclav al ***,asta a fost toata viata lui......referitor la Halep...atata poate,e romanca si asta se vede la mingile decisive.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corsair83
corsair83  •  16 Ianuarie 2016, 10:09

Inexplicabil cum se gasesc mereu persoane care se fac ca nu vad purul adevar....Halep nu joaca mai nimic in momentul de fata, mereu se pierde in momentele cheie ale unei partide. Emotii mari o sa fie si in primul tur cu Zhang, daca trece de Cornet in turul 2 deja poti spune ca si-a atins target-ul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează