SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Ilie Năstase, dezamăgit de înfrîngerea Simonei Halep: ”Nu ne putem consola cu această semifinală! Mi se pare puţin”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 14:04

Ilie Năstase crede că Simona Halep nu ar trebui să fie mulţumită doar cu calificarea în semifinale la Wimbledon.

"Nu ne putem consola cu această semifinală de Wimbledon. Mi se pare puţin. Asta o fac doar spectatorii, nu şi jucătorii, pentru ei contează trofeele, asta e cel mai important. Simona este incomodată de această suprafaţă. Pe iarbă nimeni nu e perfect, în afară de Federer şi Sampras, care erau foarte constanţi pe suprafaţa asta, din cîte îmi aduc eu aminte.

Nu mai contează pe ce loc va termina anul: e foarte bun locul 3. Dacă va trece pe doi e şi mai bine, e o realizare şi asta. Doar că e important să cîştige şi ea un turneu de Grand Slam, asta e cel mai important. Asta contează în tenis: cupele!", a spus Ilie Năstase la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
ortega
ortega  •  07 Iulie 2014, 01:16

Băi Năstase ,mai pleacă inspre pyzda mătii aiai qurvă ca Brigitte ... Analfabetul dreq , toto își dăn cu părerea lui de drogat pesedist , incurlimbist ynfect ... Vezi-ți mă analfabetule de uniformele tale de stalinist , că nu-s la dungă ... Un jjeg , acest Năstase ...

agentul0007
agentul0007  •  06 Iulie 2014, 01:04

nu cred ca este multumita ,mai ales ca era favorita sa castige finala . ilie nastase cred ca stie ce inseamna sa joci tenis accidentat la picior ,este greu sa joci fara sa fii accidentat dar sa fii lovit la picior .

ftwraku
ftwraku  •  05 Iulie 2014, 18:09
Postat de darius011 pe 05 Iulie 2014, 18:01

M-am referit la faptul ca Bouchard s-a impacat cu ideea ca nu are vreo sansa . E un lucru important sa stii cand sa renunti . Ce spui tu ai dreptate in felul tau....o finala de Wimbledon nu se joaca in fiecare zi , dar Bouchard n-a reusit nimic nici pe propriul serviciu + ca a facut f multe greseli nefortate inacceptabil la un asemenea nivel. Cred ca daca Simona era la nivelul ei si nu se accidenta o elimina ...dar asta e !

Iar inaltimea este un plus,insa nu un factor decisiv..Toate din top 3 mondial au sub 1.74m.Si Serena si Na Li si Halep. Si au fost foarte multe lidere WTA care au avut aceiasi inaltime sau chiar mai mica decat simona. Mai mult decat atat,dintre Margaret Court,Martina Navratilova,Steffi Graf,Serena si Chris Evert,cele mai exponentiale jucatoare ale acestui sport,doar Steffi Grav a avut peste 1.75m. La limita,Graf are 1.76m. Martina Hingis si Joustine Henin sunt exemple recente care au castigat turnee de grand slam avand sub 1.70. Deci daca Simona nu va castiga un turneu de GS altu va fi motivul. Venus are 11 cm peste Serena,Serena e mai buna. Sharapova are 14 de cm peste Serena.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează