SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Ilie Năstase, după înfruntarea Halep - Pliskova: "Asta a fost finala!" » Care crede că a fost cheia victoriei Simonei

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 23:22

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a comentat victoria superbă reușită de Simona Halep în fața Karolinei Pliskova, scor 6-4, 3-6, 6-3, în semifinalele turneului de Mare Șlem de la Roland Garros. 

În opinia acestuia, adevărata finală s-a disputat chiar azi, în meciul cu jucătoarea din Cehia. 

"Am spus și după calificarea în semifinale că Pliskova e cea mai periculoasă sportivă care a mai rămas în turneu și am avut dreptate pentru că meciul a fost foarte greu.

În setul al doilea, Pliskova a început să servească mai bine, a băgat și câțiva ași, dar ea nu e obișnuită să joace pe zgură. A început apoi să fie agresivă, iar când joci așa apar și multe greșeli, cum s-a văzut în decisiv. Simona, în schimb, evoluează cu foarte multă încredere și asta se vede în jocul ei

Primul set a fost mai lejer, dar Pliskova a revenit în setul doi, când Simona n-a putut face nimic. Eu zic că azi a fost finala", a declarat Ilie Năstase, la TV Digi Sport.

Citește și: Fără pauză în pregătire: 3 lucruri la care Simona Halep trebuie să fie atentă în finala cu incredibila revelaţie Ostapenko

Sublim! Simona Halep o învinge pe Pliskova și se califică în cea de-a doua finală de la Roland Garros din carieră!

Ce a spus Simona Halep după calificarea în finala de la Roland Garros: "E un sentiment plăcut, voi face totul pentru a câștiga"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
romulus65
romulus65  •  09 Iunie 2017, 12:12

Cred ca Simona s-a maturizat si stie ca partida cu Ostapenko va fi una foarte grea.

1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  09 Iunie 2017, 08:56

La ce tenis am văzut la Ostapenko o mânca cu fulgi cu tot pe Pliskova în două seturi, așa că Simona trebuie să-și dea viața să o învingă pe puștoaica letonă !!! Ostapenko va risca să bubuie orice minge neavând nimic de pierdut în finala acestui turneu de grand slam și cum știm că machidoanca noastră pierde constant la jucătoarele în forță precum a fost cu Laura Siegemund la Stuttgart, dați-mi voie să cred că Ostapenko este cu mult mai puternică și exactă decât ”zăbăuca” aia de nemțoaică !

1953566308222612
Alina Gabriel  •  09 Iunie 2017, 08:07

Cred ca finala a fost cu Svitolina in sferturi. Daca ar fi ajuns in semifinale, Svitolina castiga cu Pliskova si implicit si finala. Dar Simona a fost fantastica si a trecut, pe rand, de fiecare si nu are cum sa piarda fianala. Bravo Simona si primul titlu de Grand Slam e al tau, la Roland Garros!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează