SPORTURI  »  TENIS  »  SPORTUL ROMÂNESC

Ilie Năstase le dă tuturor românilor o veste tristă: "Îmi pare rău să v-o spun!"

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 13:12

Ilie Năstase se aşteaptă la o perioadă tot mai neagră în ceea ce priveşte sportul din România.
Fostul mare tenisman crede că vom scoate tot mai greu capul în sportul mondial şi vine cu o propunere şocantă.

"Viitorul sportului românesc nu-l văd deloc bine. Nu avem nici o şansă. Va fi cea mai slabă Olimpiadă a sportului românesc. Noi acum antrenăm sportivi care se bat la locurile şase-şapte. Eu zic că mai bine ar fi să nu ne ducem. Pentru locurile şase-şapte cine te bagă în seamă? Nimeni! Eu aşa văd. Îmi pare rău să vă spun acest lucru", a spus Ilie Nastase pentru Monitorul de Botoşani.

Întrebat care ar fi soluţia pentru a avea din nou sportivi precum Nadia Comăneci sau Gică Hagi, Ilie Năstase a spus: "Păi ce, pe vremea noastră erau bani? Am ieşit noi aşa, dar nici noi nu ştim cum am ieşit. Erau foarte mulţi sportivi atunci, acum sînt puţini şi din puţini ai mai mici şanse să iasă cineva. Soluţia ar fi ca sportul să fie o prioritate pentru Guvernul României şi pentru România. Acum este o generaţie sacrificată, copiii stau numai în faţa calculatorului".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
merace
merace  •  02 Septembrie 2014, 21:22

Ilie Nastase ramane etern o fosta vedeta a tenisului romanesc. Dar daca azi nu poate da romanilor decat vesti proaste, mai bine se apuca de alt sport... :)

tardelli
tardelli  •  02 Septembrie 2014, 20:28

Ce inseamna a nu te duce la olimpiada?Adica Romania sa nu trimita niciun reprezentant, Ideea asta a lui Nastase e mai mult decat aberanta. Din doua motive: -Nastase in viata lui nu a auzit de ``Juramantul olmpic`` „Cel mai important lucru la Jocurile Olimpice nu este să câștigi ci să participi, așa cum în viață nu contează triumful ci lupta. Esențial nu e să cucerești ci să lupți bine. ” -Nastase nu pricepe in viata lui ca sunt sportivi ce se pregatesc 4 ani pt olimpiada.Acolo numerosi sportivi au realizat surprise imense castigand aurul desi nimeni nu le dadea vreao sansa. Sa-i dau niste exemple ....romanesti. Inotatoarea Diana Mocanu a castigat 2 medalii de aur . Gimnasta Simona P

legend31
legend31  •  02 Septembrie 2014, 19:51
Postat de icstream pe 02 Septembrie 2014, 18:35

Cel putin moral ar fi fost o obligatie. Depre Nastase nu se stie decat... Brigitte Sfat. Si s-a mai auzit ca a vrut sa ia o baza sportiva prin inselaciune. In ce calitate isi da cu parerea? De fustangiu? De l/..ba trista?

De fost mare sportiv! plus, nu e de datoria statului neaparat, s-au invatat toti din comunism sa faca statul totul pentru ei!..pai ce, pe Djokovic la ajutat statul? sau pe Michael Phelps, LeBron James, Messi, CR7, etc??..daca vrei sa incepi un sport, te duci frumos la un club sportiv, care in afara sunt private (chiar si colegiile americane-acolo se face sport intens la ei). si de acolo cresti! Ce ajutor de la stat?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează