SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ilie Năstase luat peste picior de o jucătoare de tenis din top 10: "Urât din partea ei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 19:34

Ilie Năstase a vorbit despre suspendarea primită din partea Federației Internaționale de Tenis până în 2020 și despre Johanna Konta (locul 7 WTA), după ce britanica l-a ironizat.

"Nu poţi să suspenzi pe cineva fără să fie judecat. Konta m-a luat un pic peste picior după ce a bătut-o pe Halep la Wimbledon. A scris pe contul de Facebook «Sper că Ilie Năstase s-a uitat la meciul de aseară».

Cam aşa ceva. Urât din partea ei! Dar probabil că ea are voie şi nu comentează nimeni", a spus Ilie Năstase în cadrul unei conferinţe de presă.

Ion Țiriac a luat cuvântul și i-a luat apărarea fostului său coleg: "Cum să ignori o treaba de regulament? Cum să ignori că ăla a întrerupt meciul fără o noimă legală? Poţi să întrerupi un meci dacă e un pericol, dacă e un cutremur devastator. E periculos însă când o Federaţie Internaţională ignoră aceste lucruri şi nici măcar nu-l ascultă pe cel acuzat".

Ilie Năstase a fost suspendat după scandalul de la meciul de Fed Cup, dintre România și Marea Britanie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  19 August 2017, 09:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yuri_paulsmy
yuri_paulsmy  •  19 August 2017, 07:51

*** a vociferat marele filfizon ilie din preerie catre konta in timpul partidei de fed cup. romania cand suspenda fosila asta cu gura mare ca bidonul de 5 litri?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florinso
florinso  •  19 August 2017, 04:57

După meciul de azi poate sa i spună, dar tu ai vazut Johanna,? Hehe

Vezi toate comentariile (13)
Comentează