SPORTURI  »  TENIS  »  ZIUA NAȚIONALĂ

Ilie Năstase s-a înfuriat după parada de Ziua Națională » Ce l-a nemulțumit pe fostul tenisman: "Aștept scuzele de rigoare"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 09:20

Ilie Năstase a fost extrem de supărat din cauza faptului că nu i-a fost permis accesul la tribuna oficială la parada militară organizată la București cu ocazia Zilei Naționale.

Fostul tenisman a recunoscut că nu a avut invitație, însă susține că în anii precedenți a participat la fel, alături de fiica sa. Invitat la un eveniment la Primaria București, Năstase a adăugat că așteaptă scuze pentru modul în care a fost tratat.

"De cinci ani mă duc cu fiica mea. E adevărat că nu m-a invitat niciodată nimeni, m-am dus eu, m-am invitat singur. Am intrat acolo și azi (n.r. ieri) am fost refuzat. Mi s-a spus prin stație că nu sunt pe listă și că nu am voie să intru.

M-am dus pe trotuar ca toată lumea, am ascultat imnul și am plecat acasă. Fetița mea a plâns și m-am enervat și am plecat. Nu știu de ce nu m-au lăsat, că mai erau vreo 20-30 de generali din aceeasi armată ca mine. Ei au putut, eu nu.

Au confiscat țara asta și politic și economic, acum au confiscat și Ziua României. Nu sunt supărat pe cei de la poartă. Pe cei care organizează, da. Aștept scuzele de rigoare. Că e președintele României, că cine o fi, nu mă interesează. Eu am făcut ceva pentru Romania, am fost îmbrăcat militar, general, ca și ceilalți care erau în spate acolo, nu văd de ce eu nu pot să intru", a afirmat Ilie Năstase, citat de ziare.com.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
214882702219077
Felicia Mandrea  •  03 Decembrie 2017, 10:38

Sunt multi mai multi ROMANI BINECRESCUTI, MANIERATI, -- si pe deasupra, SI BINE EDUCATI -- CARE MERITA SA STEA IN TRIBUNA OFICIALA ALATURI DE PRESEDINTELE ROMANIEIDECAT MITOCANUL ILIE NASTASE, CARE NUMAI IN ACEASTA PRIMAVARA ( ca de altfel de multe ori in trecut) PRIN COMPORTAMENTUL SAU HULIGANIC, MITOCANESC DE UN GRETOS DAMBOVITEANISM, NE-A FACUT TARA DE RAS PE INTREG MAPAMONDUL!! Tocmai ieri Nasty a primit din partea presei britanice Premiul Pentru Cel Mai Urat Comportament al Anului (2017). Si mai are Nasty inca tupeul sa pretinda scuze???!!!

214882702219077
Felicia Mandrea  •  03 Decembrie 2017, 08:14

Sunt multi mai multi ROMANI BINECRESCUTI, MANIERATI, -- si pe deasupra, SI BINE EDUCATI -- CARE MERITA SA STEA IN TRIBUNA OFICIALA ALATURI DE PRESEDINTELE ROMANIEIDECAT MITOCANUL ILIE NASTASE, CARE NUMAI IN ACEASTA PRIMAVARA ( ca de altfel de multe ori in trecut) PRIN COMPORTAMENTUL SAU HULIGANIC, MITOCANESC DE UN GRETOS DAMBOVITEANISM, NE-A FACUT TARA DE RAS PE INTREG MAPAMONDUL!! Si mai are Nsty inca tupeul sa pretinda scuze???!!!

ando89
ando89  •  02 Decembrie 2017, 20:37
Postat de samertx pe 02 Decembrie 2017, 19:46

Se scrie nerod, Bărgăoane. Altfel, scriu corect, dacă nu știi să citești, nu-i vina mea, metre.:))

Metre, avem mulți generali. Prea puțini făcuți pe drept.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează