SPORTURI  »  TENIS  »  ELIMINARE

Ilie Năstase, sfat pentru Simona Halep după eliminarea de la Australian Open: "Ar trebui să se retragă"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 17:38

Ilie Năstase a analizat eliminarea Simonei Halep de la Australian Open, după ce românca a fost învinsă încă din primul tur de americanca Shelby Rogers, scor 3-6, 1-6.

Fostul tenisman este de părere că Halep ar trebui să ia o pauză pentru o perioadă și să se concentreze pe sănătate. Totuși, Ilie Năstase nu a criticat rezultatul Simonei și a susținut că românca a fost eliminată de o jucătoare bună din circuit.

"A fost un rezultat surpriză, însă a jucat cu o sportivă bună. S-a întors roata acum. Când nu era bine clasată, încerca ea să le bată pe cele mai bune și să urce, acum toate vor să o învingă pe ea.

Acum Simona ar trebui să se retragă puțin, să aibă grijă de sănătate, de fizic, dar este căutată încă să joace la turnee. E greu să joci în fiecare saptămână și să nu te accidentezi", a spus Ilie Năstase la TV Sport ro.

 "Cred că e prima oară când spun asta, că din cauza durerii n-am putut face mare lucru. S-ar putea să nu joc o perioadă. Vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil" Simona Halep, la finalul meciului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
gugut
gugut  •  17 Ianuarie 2017, 14:24
Postat de mobilajucarii pe 16 Ianuarie 2017, 18:33

Doamne-fereste sa se retraga ! Sa ia o pauza, asta a vrut sa spuna Ilie Nastase.

O pauză de cel puțin 2 poate 3 ani... Sau 5?

gugut
gugut  •  17 Ianuarie 2017, 14:20

Sunt de acord cu Ilie Năstase: Simona Halep, nu sunt un hater, nu te urăsc, dar este timpul să faci o mare pauză de tenis, pentru că prea ne-ai bucurat cu victoriile tale cărora, acum, eșecurile tale actuale le scad din strălucire... S-a arătat oarecum adevărul, ai câștigat doar turnee la care marile jucătoare gen Williams, Sharapova, Kerber, etc. lipseau... Sau poți să continui, dar vei ajunge repede în afara top 10 WTA...

itrobert
itrobert  •  17 Ianuarie 2017, 10:53

Se rezolva cu un transplant de creer; nu stiu cat e recuperarea dupa asa ceva... NB!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează