SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ilie Năstase și-a intrat în rolul de căpitan nejucător: "Mă pricep la fete!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 17:51

Ilie Năstase, desemnat căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, a vorbit despre noul rol și susține că nu va face scandal pe margine la meciurile fetelor.

Cunoscut pentru reacțiile sale agresive la adresa arbitrilor în timpul în care se afla pe teren, fostul tenisman a declarat că nu intenționează să adopte o asemenea atitudine la meciurile României de la Fed Cup.

"Am auzit că n-am voie să fac scandal, dar vom vedea. La fete mă pricep, cred că n-o să am probleme. O să fiu cuminte, n-o să fac scandal. O să le încurajez în momentele importante. Sperăm să ajungem cât mai departe, depinde și de forma de la ora meciului", a spus Ilie Năstase la TV Digi Sport.

În februarie 2017, România și Belgia se vor duela în primul tur al Grupei Mondiale II. Partidele se vor disputa la București, în Sala Polivalentă, pe 11 și 12 februarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  27 Decembrie 2016, 19:30

Tu nu te pricepi la nimic , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  27 Decembrie 2016, 18:34

Ilie, comentariu necivilizat....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează