SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Ilie Năstase ştie motivul pentru care Simona Halep a pierdut şi glumeşte: "Eu n-aveam antrenor, mă uitam după femei" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 22:10

Ilie Năstase a vorbit după ratarea calificării Simonei Halep în semifinalele de la Australian Open. Sportiva noastră a fost învinsă categoric de Ekaterina Makarova, 4-6, 0-6. 

"Tenisul e un joc de încredere. La turneele de Grand Slam trebuie să ai cea mai mare încredere. Şi noi aveam presiune, dar nu ca acum. Azi e o problemă şi la noi. Trebuie să-i dăm timp să câştige un Grand Slam. Are numai 22 de ani.

Eu am fost numărul unu mondial. Vă spun eu, există şi frica de a cîştiga şi de a pierde. Sînt jucători care nu aveau trac deloc, ca Jimmy Connors. La Halep nu ştiu, eu am simţit pe pielea mea.

Psihologul trebuie să fii tu, nu pot rezolva problema cei de afară. E bine să ai un antrenor, manager, familia, dar pe teren numai tu te poţi ajuta. Eu n-am avut antrenor. Eu am avut prietene frumoase la care mă uitam. Jucam pentru ele.

Să fim serioşi. Primele două trei tururi nu a jucat cu jucătoare de valoarea ei. Şi a fost şi ghinion. Pe partea ei au pierdut toate favoritele. Dar acum nu mai contează clasamentele aşa tare.

Numărul 11 poate să bată primele locuri. Eu zic că nu a jucat Simona foarte prost, ci cealaltă a jucat foarte bine, excelent", a spus Ilie Năstase pentru Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
gilos
gilos  •  28 Ianuarie 2015, 08:56

Makarova a jucat bine, nu excelent. In schimb Simona a fost mult sub nivelul ei, nervoasa, a facut multe erori nefortate, a gresit mingi simple de tot. Oricum, chiar daca ar fi castigat, o manca Sharapova in semifinale !

mibusu
mibusu  •  28 Ianuarie 2015, 08:51

Simona a fost foarte nervoasa... Cum adica, o jucatoare care nu e in Top 10 isi permite sa puna atata rezistenta? ... A grabit foarte mult serviciul...nu a avut rabdare sa se concentreze....A servit mult prea repede, parca nu avea stare... Ziceai ca se grabeste sa prinda avionul... Pacat, avea meci mai usor decat ceilalti capi de serie...

anne1970_ar
anne1970_ar  •  28 Ianuarie 2015, 08:28

Nici Simona nu prea are antrenor, ii cam schimba dupa cum bate vantul . Despre partea a doua nu cunosc, nu stiu dupa cine se uita Halepaut/Haleplasa....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează