SPORTURI  »  TENIS  »  PRIMĂRIA CAPITALEI

Ilie Năstase vrea să devină primarul Bucureștiului pentru a rezolva problema Arenei Naționale: "Nenorociții ăștia își bat joc de noi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 15:10

Fostul mare tenismen Ilie Năstase se gândește să candideze la Primăria București și vrea să rezolve problema Arenei Naționale, închisă din cauza lipsei avizului ISU.

"Au fost discuții, dar nu m-am hotărât dacă voi candida la Primăria Capitalei. Aș vrea să o fac, doar ca să rezolv problema Arenei Naționale. Nu se mai poate așa ceva. Își bat joc de banii noștri. Acolo este un sfert de miliard de euro, iar ei îl țin închis.

Eu sunt gata să fac denunț și să vorbesc cu doamna Kovesi. Nenorociții ăștia chiar își bat joc de noi. Dacă mai trăia Ceaușescu mă duceam la el să rezolv problema, dar nu mai trăiește", a declarat Ilie Năstase, pentru news.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
para.para
para.para  •  28 Februarie 2016, 02:14

Daca acest mascarici si cu ghesepeul cred ca un primar se alege doar pentru a rezolva problema unui stadion si nu a cetatenilor, e bine, va meritati soarta.

485809194904413
Costel Tudor  •  27 Februarie 2016, 22:12

*** ,NU orice musca face miere !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  27 Februarie 2016, 20:33

Ilie Nastase nu mai joaca tenis de decenii. De ce il bagati la Tenis, cand e vorba de Arena Nationala unde se joaca fotbal?! Si de fapt, stirea e despre politica, deci ce naiba cauta in sport?!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează