SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA

Încă o eliminare! Halep și Olaru au pierdut în primul tur din proba de dublu de la Doha

FOTO:Guliver/GettyImages
FOTO:Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 19:06

Perechea Simona Halep - Raluca Olaru a fost eliminată din proba de dublu a turneului de la Doha de cuplul sloven format din Andreja Klepac și Katarina Srebotnik.

Româncele au fost învinse de favoritele numărul opt ale competiției în două seturi, 7-5, 6-4. Halep și Olaru au beneficiat de un wild card din partea organizatorilor.

În proba de simplu, numărul patru WTA va evolua împotriva rusoaicei Elena Vesnina, care a învins-o pe franțuzoaica Caroline Garcia. Halep va juca mâine.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  23 Februarie 2016, 00:30

dublul ca dublul...oricum nu cred ca aste e dublul de baza la FedCup...oricum o buna incercare si pentru Olaru....cat despre Simona ...sper ca s-a obisnuit cu clima si suprafata de joc...maine are meci cu Vesnina care e mult mai important decat orice meci de dublu....sper sa nu iasa din primul tur asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp...ar fi de toata jalea ...si i-ar accelera caderea in clasament....si mai ales si-ar face singura un rau psihic...iar e fara antrenor la Doha, iar gaseste scuze penibile ...iar noi ne-am cam saturat de teatrul asta ieftin ....la turneul asta imi doresc sa o vad cel putin in semifinale....

max2009
max2009  •  22 Februarie 2016, 23:49

era de asteptat , simo nu mai joaca tenis de mult

1990rafas
1990rafas  •  22 Februarie 2016, 22:50

O strica si pe Olaru.....first of all......***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează