SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Încă o jucătoare de TOP e OUT de la Miami! O putea întâlni pe Simona Halep în semifinale

Gulliver/Getty Images
Gulliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 19:34

Petra Kvitova (locul 7 WTA) a pierdut în optimile de finală de la Miami (SUA). Jucătoarea din Cehia a fost învinsă de Ekaterina Makarova.

Kvitova a cedat meciul împotriva numărul 31 WTA la capătul unui joc care a durat o oră și jumătate, scor 4-6, 4-6.

Halep și Kvitova s-ar fi putut întâlni în semifinalele competiției. Carla Suarez Navarro, Venus Williams și Karolina Pliskova sunt celelalte jucătoare mari eliminate până acum din competiție.

Halep - Goerges se joacă diseară, de la ora 21:00, în direct la Dolce și liveTEXT pe GSP.ro. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  27 Martie 2016, 14:30

Imi pare chiar rau ca a fost eliminata, insa Petra nu trece printr-o forma grozava de cateva luni incoace. De ce imi pare rau? Pai simplu: ca sa joace semifinala cu Simona trebuia sa o elimine pe Serena :-) Pe Petra a cam batut-o Simonica peste tot unde s-a ivit ocazia, cu Serena e mai greu, insa la cum joaca acum nimic nu e imposibil :-)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează