SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Încă o jucătoare s-a calificat la Turneul Campioanelor » Adversare tari pentru Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2015 17:45

Garbine Muguruza, 22 de ani, a avut un sezon excelent și astăzi și-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor.

Muguruza, locul 5 WTA, s-a calificat azi în sferturile de finală ale turneului de la Beijing, după ce a trecut de Mirjana Lucic-Baroni, scor 1-6, 6-2, 6-1, și și-a asigurat calificarea la competiția de la Singapore.

Muguruza devine prima reprezentată a Spaniei calificată la Turneul Campionelor din ultimii 14 ani, ultima fiind Arantxa Sanchez Vicario.

La Turneul Campioanelor, care începe pe 25 octombrie, s-au mai calificat Simona Halep și Maria Șarapova. Serena Williams s-a calificat și ea, dar a anunțat că se retrage, din cauza unei accidentări.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
magura
magura  •  09 Octombrie 2015, 10:44

Jurnalistii... Aloooo... Jurnalistiiiiiiiii.... Bai.... Alo... Pentru cultura voastra din generala, la Turneul Campioanelor se califica opt jucatoare care au acumulat cele mai multe puncte in anul 2015, asta inseamna ca sunt jucatoare BUNE, TARI, iar in afara de SH si MS, trebuie sa se mai califice inca 6 deoarece SW s-a retras, desi era calificata. E GREU...

danp68
danp68  •  08 Octombrie 2015, 21:33

Inca o jucatoare s-a calificat... Sansele Simonei scad pe zi ce trece. Dupa retragerea SW, tot ce se mai spera era si retragerea Mashei. Dar deja se-ngroasa gluma. Daca se mai califica ina una.... :))))

stephy1212
stephy1212  •  08 Octombrie 2015, 21:10
Postat de lapusneanul pe 08 Octombrie 2015, 19:23

intrebare pentru jurnalistii absolventi ai facultatii spiru haret....la turneul campioanelor se califica opt jucatoare care au acumulat cele mai multe puncte in anul 2015, asta inseamna ca sunt jucatoare tari....voi ce ati vrea, sa joace cu cele de pe locurile 100 - 150 ?

Fratica ,jignesti ,,haretisti,, !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează