SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Încă o româncă e în pericol să rateze Fed Cup: "Și eu am probleme"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 17:34

După ce Simona Halep a anunțat că se va opera din cauza unei deviații de sept și nu va putea concura la Fed Cup, acum o altă jucătoare de tenis din România e pe punctul de a renunța la această competiție.

Alexandra Dulgheru, numărul 61 WTA, a dezvăluit că are ceva probleme de sănătate și participarea sa la Fed Cup e în pericol.

"Nu vreau să promit marea cu sarea și să vă dau o siguranță maximă. Îmi doresc foarte mult să joc la Fed Cup, dar și eu am avut în Australia probleme destul de serioase cu genunchiul. Am jucat cu multe antiinflamatoare și m-am pregătit așa cum am putut.

Îmi doresc să joc la Fed Cup. Săptămîna asta o să văd un doctor în care am foarte mare încredere, să văd ce mă sfătuiește. Sînt șanse 60% să joc la Fed Cup", a declarat Alexandra Dulgheru, conform Dolce.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  25 Ianuarie 2016, 23:46

"Si tu, Brutus ?"

postacadicasclav
postacadicasclav  •  24 Ianuarie 2016, 23:26

Cehia ar fi castigat oricum cu 5-0. Asa... s-ar putea sa luam si noi un punct avand in vedere ca am scapat de albaneza fitoasa.

eshayk
eshayk  •  24 Ianuarie 2016, 21:17
Postat de catalynn pe 24 Ianuarie 2016, 20:26

Asta e bă băieți, ați porcăit-o pe Halepa cat ați putut si pe unde ați putut, acum culegeți ce ați semănat ... Poate ca facea un efort si juca insa sunt sigur ca decat sa isi ia iar injurii si blesteme daca se intampla sa si piardă mai ales ca cehoiacele sunt campioanele in exercițiu, reușind sa învingă in finala Rusia cu Șarapova in echipa, a preferat sa isi ia pauza medicală. Acum sa joace nea Vanea, Ovidiu, Otto Maro si restul :-)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează