SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Încă o veste proastă pentru Şarapova: a abandonat în decisiv la Roma

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 22:59

Maria Şarapova a abandonat astăzi în timpul partidei din turul doi al turneului Premier 5 de la Roma. 

Rusoaica s-a retras în setul decisiv al partidei pe care o disputa cu croata Mirjana Lucici-Baroni, când scorul era egal: Şarapova pierduse primul set cu 4-6, îl câştigase cu 6-3 pe cel de-al doilea şi conducea cu 2-1 în decisiv. 

Sportiva din Rusia a părut că suferă de pe urma unei accidentări la picior pe aproape toată durata partidei: a primit îngrijiri medicale după ce a trimis meciul în decisiv, dar, după doar câteva minute, a luat hotărârea de a abandona. 

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
*FOTO: Guliver/Getty Images

Tot astăzi, rusoaica a primit o altă veste proastă: organizatorii de la Roland Garros au anunţat că nu îi vor acorda acesteia wildcard nici măcar pentru calificările celui de-al turneu de Mare Şlem al anului.

Cel mai probabil, Maria Şarapova va reveni în circuit la jumătatea lunii iunie, pe turneele de pe iarbă, însă nu mai are şanse matematice de a accede pe tabloul principal de la Wimbledon. Cel mai probabil, rusoaica fi pe tabloul de calificări de la All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
timm
timm  •  17 Mai 2017, 10:00

Acum se vede valoarea Dopatovei. E greu fara meldonium sa joace 3 seturi. Slabe speranta sa mai ajunga in TOP 50.

timm
timm  •  17 Mai 2017, 09:57

VaiMasha. No drugs, no party.

ray51
ray51  •  17 Mai 2017, 08:49

Se intampla ceea ce trebuia sa i se intample!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează