SPORTURI  »  TENIS  »  DUBAI

Încă o victorie de senzaţie » Florin Mergea şi Dominic Inglot i-au învins din nou pe fraţii Bryan

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 19:25

Perechea Florin Mergea/ Dominic Inglot a învins, joi, în sferturile de finală la dublu ale turneului de la Dubai, scor 7-6 (6), 2-6, 10-8, echipa formată din fraţii Bob şi Mike Bryan, la o lună după ce s-a impus în faţa liderilor mondali ai probei de dublu la Australian Open.
Mergea şi Inglot i-au învins pe fraţii Bryan într-o oră şi 20 de minute. Fraţii Bryan au început mai slab sezonul, fiind eliminaţi în primul meci pe care l-au disputat, la Auckland, apoi în optimile de finală ale Australian Open.

La Australian Open, Mergea şi Inglot s-au impus în faţa americanilor cu scorul de 7-6 (4), 6-3. Bob şi Mike Bryan au reuşit săptămîna trecută să cîtige primul turneu în 2015, la Delray Beach.

Florin Mergea şi Dominic Inglot vor juca în semifinalele probei de dublu de la Dubai împotriva cuplului Aisam-Ul-Haq Qureshi/Nenad Zimonjici (Pakistan/Serbia). În cea de-a doua semifinală se vor întîlni perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 2 şi cuplul Rohan Bopanna/Daniel Nestor (India/Canada), cap de serie numărul 4.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
spivak
spivak  •  27 Februarie 2015, 11:58

Cine ar fi crezut că ratatul ăsta o să-şi revină vreodată? Acum nu-l mai cheamă Mergea, îl cheamă Merge.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  27 Februarie 2015, 07:25
Postat de sandupaveliuc pe 26 Februarie 2015, 22:04

Ati auzit de super tiebreak? Asta s-a intamplat acolo. Nu a existat un set 3 ci un super tiebreak. Asa se desemneaza castigatorii intr-un meci de dublu.

Nu in orice meci de dublu. E la alegerea organizatorilor. In turneele GS doar la dublu mixt se organizeaza super-tie-break. Chiar si la turnee de aceeasi categorie exista insa diferente, in functie de preferintele organizatorilor. De exemplu, la US Open se joaca tie-break in setul decisiv in probele de simplu iar la celelalte 3 turnee GS se joaca pana unul dintre jucatori se distanteaza la 2 game-uri. Super-tie-break-ul e o modalitate de departajare a concurentilor la care organizatorii apeleaza in functie de dorinta lor (in principal din ratiuni de program si televizare). PS Mare, mare victorie pentru Mergea! Bravo!

tisiem
tisiem  •  27 Februarie 2015, 00:46
Postat de sandupaveliuc pe 26 Februarie 2015, 22:04

Ati auzit de super tiebreak? Asta s-a intamplat acolo. Nu a existat un set 3 ci un super tiebreak. Asa se desemneaza castigatorii intr-un meci de dublu.

Mea culpa... thx pentru refresh! Auzisem de super tie-break, chiar am vazut un meci cu asa ceva acum vreun an, de ma intrebam ce pana mea e aia, da' intre timp mi s-a sters complet din memorie. Poate daca in loc de 10-8 era o diferenta de 3 sau mai mare mi-as fi amintit singur :).

Vezi toate comentariile (11)
Comentează