SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ISTANBUL

Încă un abandon » Alexandra Dulgheru s-a retras din turneul de la Istanbul

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 iulie 2014 23:06

Ieri, Alexandra Dulgheru, numărul 99 WTA, s-a retras din meciul susţinut în turul secund al turneului de la Istanbul (premii de 250.000 de dolari).

Piti o întîlnea pentru a doua săptămînă la rînd pe Roberta Vinci, după Bucureşti, şi era condusă de italiancă, 6-3, 4-1. Dulgheru va primi 3.400 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Zilele acestea, alte două jucătoare române au abandonat din motive medicale: Monica Niculescu tot la Istanbul şi Irina Begu la Bastad, ambele în prima rundă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ataraxia
ataraxia  •  21 Iulie 2014, 14:46
Postat de lapusneanul pe 18 Iulie 2014, 17:50

cata prostie zace in tine....una e sa te imbolnavesti si alta e sa te accidentezi...

io imi bag pula in mat.a ca stiu ce spun. dulgheru e o cretinoida.

cocojambo1
cocojambo1  •  19 Iulie 2014, 08:13

Venit luat banutii plecat. In ritmus asta vor pierde credibilitatea in turnee.

sakamoto
sakamoto  •  18 Iulie 2014, 20:17

Da domnule whiteredarad, pregatirea fizica este partea vulnerabila, la tenismenele si tenismenii romani. Tenisul este un sport dur, nu este pt balerini si balerine. Simona Halep face exceptie, se pregateste bine, iar rezultatele se vad. Uitati-va numai la bratele si la umerii Simonei. Ne spun ca fatuca, s-a pregatit multe ore in sala de forta! Acesta este marele secret, al succeselor Simonei Halep! Munca si iarasi munca! Cum spunea Ion Tiriac odata:cine n-are talent si munceste bine, ajunge campion. Cine are talent si munceste bine, ajunge supercampion! La munca dragilor! Abandonati zicala cum ca:munca l-a facut pe om, dar nici lenea n-a omorit pe nimeni!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează