SPORTURI  »  TENIS  »  ARENELE BNR

Începe lupta pentru Arenele BNR » Ion Țiriac, primul anunț oficial

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 09:55

Ion Țiriac va da în judecată BNR, nemulţumit de maniera în care baza sportivă "Progresul" a trecut în administrarea BNR şi de modul în care instituţia s-a ocupat întreţinerea complexului sportiv.

În luna octombrie, Ion Țiriac a purtat discuții cu mai mulți reprezentanți ai statului, inclusiv cu premierul Mihai Tudose și a înaintat o petiție către Guvern prin care solicita "o rezolvare" a situației bazei sportive "Progresul" (detalii AICI).

Pentru că nu a primit niciun răspuns până acum, fostul tenisman anunță că va merge în instanță.

"Nu am noutăți despre Arenele BNR. Au trecut cele 30 de zile de când noi am semnat acea petiție, dar nu am primit niciun răspuns de la niciun organism al statului. Așa că vom merge la tribunal așa cum am zis atunci", a spus Țiriac, citat de Agerpres.

Experiții Băncii Naționale a României au evaluat baza sportivă la 35 de milioane de euro. Baza sportivă a trecut în patrimoniul BNR în 1991, printr-un protocol semnat de ministrul tineretului şi sportului de la acea vreme, Bogdan Niculescu Duvăz şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

51.435 lei este suma virată de BNR către MTS pentru a intra în posesia terenului ş construcţiilor din centrul sportiv, în 1991

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  23 Noiembrie 2017, 11:34

Daca nici durul Tiriac nu rezolva problema (pe cai legale, desigur), atunci voi incepe sa-mi pun cu adevarat problema Statului paralel !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează