SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Început de an de coșmar pentru Begu » Încă o înfrângere pentru româncă

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 15:51

Irina Begu, locul 28 WTA, își continuă forma foarte slabă din începutul anului.

Românca a pierdut categoric în primul tur al turneului de la Dubai, contra Anatasijei Sevastova, scor 1-6, 5-7, după un meci care a durat o oră și 23 de minute.

În primul set, care a durat doar 30 de minute, Begu a câștigat doar un game în care a servit și a pierdut de două ori pe propriul serviciu.

Setul doi a fost mai echilibrat. Cele două jucătoare au mers cap la cap, fâcând câte un break. La scorul de 5-5, Sevastova a mai câștigat o dată pe serviciul Irinei și a servit cu succes pentru a câștiga meciul.

În acest început de an, Begu are 7 înfrângeri în 8 meciuri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  20 Februarie 2017, 09:57

M-am saturat sa va tot invinga fatucile astea de limba slava. Vezi ce-nseamna sa fii sarac? Sa vrei s-ajungi prin lume? Sa vrei sa mananci o ciocolata 100% si sa bei sampanie adevarata? Voi ati accesat repede anumite deschideri spre lumea buna si ati lasat totul pe 'merge si asa'. V-ati multumit cu putin. Reveniti-va-ti!

1057017557697432
Marius Marinescu  •  20 Februarie 2017, 06:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  19 Februarie 2017, 19:43

Inca o tenismena cu potentzial, care a trecut prin tenis precum lebada prin apa. Cine munceshte bine si nu are talent, ajunge campioana, iar cine munceshte bine si are talent, ajunge supercampioana. Zis-a Ion Tiriac, in urma cu mai bine de 40 de ani. Din pacate fetele si baietzii nostri din tenis-cu exceptia partziala a Simonei-muncesc putzin si prost. Rezultatele o dovedesc. Scuzele sint cam aceleasi:dese accidentari, terenul, mingea, vintul, ***, etc, etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează