SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZEN

Început perfect pentru românce la Shenzen! Două victorii mari în China » Urmează un duel de foc

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 13:17

Monica Niculescu și Sorana Cîrstea au câștigat în primul tur al turneului de la Shenzen, China.

  • Sorana Cîrstea, 79 WTA, s-a calificat în turul 2, după ce a trecut de Kristina Kucova, după un meci dramatic, scor 6-3, 4-6, 6-4.

Românca s-a impus în primul set, dar a pierdut dramatic setul doi. După ce a fost condusă cu 5-2, a revenit până la 5-4, dar și-a pierdut serviciul când trebuia să servească pentru 5-5. În setul decisiv, Sorana a făcut trei break-uri și a pierdut două game-uri în care a servit, dar a reușit să câștige meciul.

În turul doi, Cîrstea se poate duela cu Agniezska Radwanska, locul 3 WTA și deținătoarea trofeului. Poloneza joacă în turul 1 cu Ying-Ying Duan.

  • Monica Niculescu, 38 WTA, a avut și ea nevoie de trei seturi pentru a trece de Kai-Ling Zhang, 134 WTA, scor 5-7, 6-1, 6-1.

După ce a pierdut cu greu primul set, Monica s-a impus categoric în setul doi, în care a cedat doar un game. În setul trei, Niculescu a cedat doar un game în care a servit și a făcut trei break-uri.

În turul următor, Monica va juca împotriva lui Qiang Wang, locul 72 WTA.

Citește și: Primul meci al Simonei Halep în 2017 » De la ce oră se va disputa duelul cu Jankovici și unde poate fi urmărit

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  01 Ianuarie 2017, 13:57

Nu mai mintiti! Bogdan si cu inca una au pierdut in calificari la no name-uri, iar Begu a luat-o iar in primul tur. Cum e perfect inceputul? Va fi iar Halep singurica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează