SPORTURI  »  TENIS  »  HOBART WTA

Început senzațional de an » Mihaela Buzărnescu s-a calificat în finala de la Hobart!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 11:38

Mihaela Buzărnescu (29 de ani) a depășit-o anul acesta pe Maria Sharapova în clasamentul WTA, iar astăzi s-a calificat în finala turneului de la Hobart, Australia.

Jucătoarea noastră s-a impus în semifinală în fața ucrainencei Lesia Tsurenko (, 28 de ani, locul 43 WTA), scor 6-2, 6-2. Partida a fost întreruptă câteva minute din cauza ploii.

În ultimul act, Buzărnescu va juca împotriva belgiecencei Elise Mertens, 22 de ani, locul 36 WTA. Cele două s-au mai întâlnit de două ori și de fiecare dată s-a impus jucătoarea din Belgia.

2018 pare să fie un an deosebit pentru tenisul românesc, după ce în primele zile ale anului Simona Halep a câștigat turneul de la Shenzhen atât la simplu, cât și la dublu alături de Irina Begu.

Conform clasamentului live al WTA, după victoria de azi, Buzărnescu a urcat de pe 47 pe 44. Noul clasament se updatează și apare în fiecare zi de luni. Sharapova e pe 48 și nu mai poate urca până luni, când începe Australian Open, pentru că nu joacă până atunci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
1016188995111372
Dan Ilesoi  •  13 Ianuarie 2018, 04:15

Speram sa castigi turneul dar oricum meriti stima si respectul nostru - Doamne fereste sa mai citesti presa si comentariile asa zis romanesti pentru ca prea adesea acestea urmaresc sa distruga tot ce este simultan bine si romanesc ! Mai bine antrenament , somn si muzica simfonica decat cuvintele acestei epoci cladita pe ura, egoisme si minciuna .

merace
merace  •  12 Ianuarie 2018, 19:50

Bravo, Mihaela! Hai Romania!

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Ianuarie 2018, 16:24
Postat de catalynn pe 12 Ianuarie 2018, 15:45

Felicitari Mihaela! Vad opinii ca ar putea urca pana in top 20 chiar. Ii urez succes! Insa succesul ii va atrage si mulți hateri. Ca asa e la romani ... Acum sunt vreo 20 de comuri, toate de felicitare si urări de bine, daca va urca in top, si implicit se va bucura de mult mai multa atenție, vor fi 100 de comuri in care minim jumate vor fi insulte si bataie de joc.

daca nu declara ca e fecesebista nu o sa fie ....haterita :)de dinamovisti:). acum multi o sustin ca sa le para rau fanilor simonei..:)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează