SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

INDIAN WELLS. Caroline Wozniacki renunță! Anunțul făcut de adversara Simonei Halep: "Nu mă interesează"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 15:18

Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, continuă să pună presiune pe Simona Halep și se menține în cursa pentru primul loc. Wozniacki s-a calificat în optimile turneului de la Indian Wells după ce a trecut de Aliaksandra Sasnovich, locul 49 WTA, scor 6-4, 2-6, 6-3.

Pentru a recăpăta poziția de lider WTA, daneza trebuie să câștige turneului de la Indian Wells, iar Simona Halep nu trebuie să ajungă în finală. Cu toate că are șanse la locul 1, Wozniacki declară că acesta nu este un obiectiv în acest moment.

"Nu m-am simțit deloc confortabil. Nu am reusit să îmi fac jocul, nu fost ziua mea. Am încercat din greu, dar am făcut multe erori nefortate. Nu am simțit mingea.

Ca să fiu sinceră, nici nu mă interesează locul 1. M-ar interesa doar dacă aș fi în această situați la sfârșitul anului. În acest moment, locul 1 WTA nu e un obiectiv. Încerc să câștig fiecare meci și să câștig turneul. Doar asta am în cap", a declarat Caroline Wozniacki la conferința de presă, potrivit ziare.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
merace
merace  •  14 Martie 2018, 07:45

Wozniacki chiar s-a oprit azi, dupa ce a pierdut in 2 seturi cu Kasatkina. Simona ramane No.1 indiferent de ce face mai departe la Indian Wells.

merace
merace  •  14 Martie 2018, 07:44

Se da un premiu pentru cine ocupa locul 1 la sfarsit de an, este?! Year-End No.1 Award.

344018929370831
Adrian Nistor  •  14 Martie 2018, 07:31

strugurii sunt acri pentru wozniacki!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează