SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

INDIAN WELLS. Serena Williams a trecut cu greu peste înfrângerea cu Venus: "N-am cum să fiu altfel decât dezamăgită"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 11:02

Venus Williams (37 de ani) a învins-o în această dimineață pe Serena Williams (36 de ani), 6-3, 6-4, în cel mai așteptat meci al anului din WTA.

Serena Williams și-a stăpânit cu greu dezamăgirea la finalul meciului, felicitând-o în același timp pe Venus pentru nivelul bun arătat. 

"Sunt foarte dezamăgită că am pierdut. N-aș mai fi jucătoarea care sunt dacă n-aș fi dezamăgită. N-am mai văzut-o pe Venus să joace așa bine de foarte multă vreme. Nu a făcut foarte multe erori, a servit foarte consistent. A făcut totul grozav. 

Nu sunt exact unde mi-aș dori să fiu, dar sper să ajung acolo. N-am mai jucat de mai bine de un an și am un drum lung de parcurs. Abia aștept această călătorie", a spus Serena Williams.

"Sunt sigură că va urca din nou în clasament și va câștiga din nou turnee, mai devreme sau mai târziu. Asta e ceea ce văd eu, dar cred că toată lumea vede așa situația.

Cred că forehand-ul meu este mai solid ca niciodată. Muncesc mereu pentru a-mi îmbunătăți loviturile pentru că, sincer, despre asta este vorba în tenis", a spus și Venus, care luptă pentru primul său titlu din carieră la Indian Wells.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ceaiuri
ceaiuri  •  13 Martie 2018, 18:11

e bine ca e optimista...dar nu cred ca mai poate ajunge in primii 20,o sa fie precum rusoaica..iar la turnee sigur va merge numai la cele importante

1228562210537150
Bobin Alex Tiberiu  •  13 Martie 2018, 14:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haxor
haxor  •  13 Martie 2018, 13:13
Postat de Viorel Vîrlănuță pe 13 Martie 2018, 12:33

Două pensionare moarte după milioane de $ !!! Păcat că Sorana noastră este interesată doar de pozat despuiată pentru masculi, altfel dacă se pregătea sportiv cum se cuvine și nu trata tenisul cu superficialitate, trecea și de Venus și de Serena ! Oricum Venus nu va câștiga acest turneu, din acest punct de vedere stau liniștit și privesc jucătoarele tinere !

Esti frustrat rau prietene! Sunt doua din cele mai mari sportive si cu cele mai mari performante din tenisul mondial chiar daca ne-am fi dorit ca Sorana sa aibe mai mult capul la tenis si nu la altele. ;-)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează