SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

INDIAN WELLS. VIDEO + FOTO Serena Williams și Victoria Azarenka au revenit pe teren » Victorii în primele meciuri de la Indian Wells + toate rezultatele zilei

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 09:25

Astăzi s-au disputat meciuri din turul I al turneului de la Indian Wells, iar Serena Williams și Victoria Azarenka au revenit pe teren, disputând primele meciuri oficiale din acest an.

Serena Willams, 36 de ani și câștigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam, a revenit după ce a născut și s-a impus în două seturi în fața Zarinei Diyas, locul 53 WTA, scor 7-5, 6-3, după un meci care a durat o oră și 30 de minute.

Primul set a fost echilibrat, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 5-5. Serena a făcut atunci singurul break al setului și a servit excelent în game-ul următor, câștigând cu 7-5 setul.

Setul doi a fost mai spectaculos, fiecare jucătoare pierzând pe propriul serviciu. Diyas a reușit două break-uri, dar Serena a fost mai puternică. Americanca a câștigat de patru ori pe serviciul advers și s-a calificat în turul următor.

În runda următoare, Serena o va întâlni pe Kiki Bertens, locul 29 WTA.

Victorie în două seturi pentru Azarenka 

Victoria Azarenka a disputat și ea primul meci oficial în 2018, după ce problemele în lupta pentru custodia fiului său, Leo, a impiedicat-o să evolueze. 

Azarenka, 28 de ani, locul 204 WTA, s-a impus categoric în fața lui Heather Watson, locul 70 WTA, scor 6-4, 6-2. În primul set, Azarenka a condus cu 5-1, dar Watson a revenit și a câștigat trei game-uri la rând. La 5-4, bielorusa a mai făcut un break și a câștigat setul.

Azarenka a jucat mai bine și-n setul doi. A făcut rapid un break și s-a mențiut în fața adversarei până la final. În turul următor, Azarenka o va întâlni pe Sloane Stephens, locul 13 WTA.

Rezultatele zilei

Christina McHale - Katerina Siniakova 6-3, 2-6, 6-7
Sofya Zhuk - Alize Cornet 7-5, 6-4
Lara Arruabarrena - Lesia Tsurenko 3-6, 6-3, 6-4
Jennifer Brady - Mihaela Buzărnescu 3-6, 6-4, 6-2
Carina Witthoeft - Su-Wei Hsieh 4-5 (abandon Witthoeft)
Serena Williams - Zarina Diyas 7-5, 6-3
Victoria Azarenka - Heather Watson 6-4, 6-2

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  09 Martie 2018, 11:09

la cum joaca amandoua, posibil sa mai treaca si de turul 2.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează