SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

Înfrângere clară pentru Florin Mergea în optimile de finală de la Roma

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 13:25

Florin Mergea a ratat șansa de a avansa în sferturile de finală ale turneului de dublu de la Roma. 

Mergea și partenerul său pakistanez Aisam-ul-Haq Qureshi au fost învinși în faza optimilor de finală de perechea polonezo-braziliană formată din Lukasz Kubot și Marcelo Melo, scor, 2-6, 3-6, la capătul unei partide care a durat o oră și șapte minute. 

Pentru prezența în optimi, cei doi și-au asigurat un cec în valoare de 16.550 de euro. 

Primăvara aceasta, Mergea și Qureshi au reușit să câștige primul titlu împreună, impunându-se în turneul de la Barcelona.

Horia Tecău și olandezul Jean Julien-Rojer au fost învinși luni, în primul tur, de americanii John Isner și Jack Sock, scor 4-6, 6-4, 12-14, la capătul unui meci care a durat o oră și 29 de minute.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează