SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HOBART

Înfrângere pentru Sorana Cîrstea! Românca a revenit de la 0-4, a avut minge de set, dar a pierdut cu o jucătoare mai slab cotată

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 11:06

Românca Sorana Cîrstea, a treia favorită a turneului de la Hobart, a fost eliminată în primul tur, după ce a pierdut cu Heather Watson, scor 5-7, 3-6.

Sorana, locul 37 WTA, a început dezastruos meciul și a fost condusă cu 4-0. Cîrstea a revenit, a avut 5-4 și minge de set, dar Watson, locul 74 WTA, a câștigat cu 7-5. Setul doi a fost echilibrat, iar la 4-3, Watson a făcut singurul break, distanțându-se la 5-3. Ulterior a servit pentru meci și a fructificat prima minge de meci.

Aceasta a fost a doua înfrângere a Soranei în 2018, după cea contra Anastasijei Sevastova, în trei meciuri disputate.

La turneul de la Hobart mai sunt trei românce, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu și Monica Niculescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  08 Ianuarie 2018, 18:31

Pacat ca o domnisoara atit de frumoasa si dotata fizic, n-a realizat in tenis mai nimic! Nici macar 10% din potentialul dinsei nu l-a valorificat. De ce Sorana? Ion Tziriac zicea cu vreo 40 de ani in urma: in tenis cine nu are talent si munceste bine, ajunge campion, iar cine are talent si munceste bine, ajunge supercampion. Munca l-a creat pe om, dar nici lenea nu l-a omorit pe nimeni!

194362334230310
Robert Damian  •  08 Ianuarie 2018, 13:52

Si cand te gandesti ca doar din frustrare s-a facut fata din Targoviste,pretena cu Ostapeanka,doar spre necazul lui Halep!!!!Doar ca Halep,spre deosebire de ea,Munceste in draci,are mai mult Talent si Seriozitate!!!Si cred ca nici nu a inteles(vina...neuronului!!!!) ca la Roland Garros,Halep s-a batut din pacate sigura,Ostapeanka nu castiga in mod normal...veci!!!!!!!!Aia se v-a intreba,zi de zi,toata viata ei,cum de a ajuns la RG in finala,si mai ales,cum naiba a castigat-o!!!!!Raspuns,pariez,nu v-a gasii niciodata!!!Fata din Targoviste,are alte....preocupari pe linga tenis,ea crezand ca e o a doua Ivanovici!!!Teapa!!!!Aia era chiar o papusa de femeie,si cel mai important,A AJUNS SUS SI IN TENIS!!!!!Soreana,NEXAM!!!!!

catalynn
catalynn  •  08 Ianuarie 2018, 12:38

Nicio supriza, Sorana ne-a obișnuit cu astfel de “performante”. Important e ca a fost la petrecerea de dinaintea turneului, deci scopul participării a fost atins :-)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează