SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

Înfrîngere dramatică la Miami » Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost eliminaţi după ce au ratat o minge de meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 martie 2014 10:11

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) a fost eliminată în primul tur al turneului ATP de la Miami.

Tecău şi Rojer au fost învinşi în runda inaugurală de cuplul francez Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin, scor 3-6, 6-3, 13-11.

Horia Tecău a ratat şi o minge de meci la 9-8 în maxi-tie-break.

Totuşi, chiar dacă au pierdut în primul tur, cei doi vor primi un 8.000 de dolari după turneul de la Miami.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
pacevoua
pacevoua  •  24 Martie 2014, 13:23

Uite cum contribuie noul "jurnalist" roman la inrairea cititorului: Tecau n-a facut nimic la Miami, dar a luat un 8000 de dolari... Sportul nu-i frumos ca-i sport, sportul e doar bani, bani, bani, cashcau, cashcau, cashcau... Ia sa vedeti cate informatii din astea gasiti pe gsp! (informatii, ca astea nu-s demult articole) P.S. Da, Linstedt a renuntat la Tecau. Dovada ca a facut o alegere buna.

tardelli
tardelli  •  24 Martie 2014, 09:25

Horia Tecau a facut o greseala imensa cand a renuntat la suedezul Linstedt.De atunci e in cadere libera.In schimb suedezul cu alt partener se descurca perfect. Dar de fapt poate suedezul a renuntat la Tecau si el ne-a spus invers.

magura
magura  •  23 Martie 2014, 11:35

Pacat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează