SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Îngrijorare pentru Simona Halep! Prima reacţie a româncei după eliminarea de la US Open: "Nu sînt robot"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 12:07

Simona Halep a fost eliminată în turul trei de la US Open de numărul 121 WTA, Mirjana Lucici Baroni. 

Sportiva de 32 de ani s-a impus în două set-uri 7-6 (6), 6-2, iar Simona Halep a recunoscut la finalul jocului că jucătoarea croată a evoluat mult mai bine.

""Nu ştiu cine s-a aşteptat şi nu s-a aşteptat, poate mulţi oameni s-au aşteptat să cîştig acest turneu, dar nu sînt robot, sînt un om normal. Multe jucătoare pot să mă bată pentru că şi ele muncesc zilnic, aşa că nu mi-am pierdut încrederea în mine, am avut rezultate bune anul acesta, am încredere să merg mai departe şi totuşi să nu uit că sînt numărul doi mondial şi că am ajuns aici prin muncă. Am încredere în mine şi acest meci nu mă va demoraliza, dar o să învăţ din el mai multe lucruri. Nu a fost cea mai bună zi a mea şi nu m-am simţit bine. Pur şi simplu ea a jucat mai bine decît mine", a spus Halep conform Mediafax.

Simona Halep a ajuns anul trecut pînă în optimile de finală, fiind eliminată atunci de Flavia Pennetta, tot în două set-uri, 6-2, 7-6 (3).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (111)
sorineldobre
sorineldobre  •  31 August 2014, 11:01
Postat de ddenisssa pe 30 August 2014, 20:27

Va ajunge numarul 1, destul de repede. Va castiga si un mare slem, ceva mai greu. Ne vom bucura, vom spera si vom suferi multi ani de acum incolo, la fiecare turneu WTA.

Doamne ajuta ! Succes ! Avem nevoie de asa ceva , Romania nu a mai stralucit in tenis cam de mult !

sorineldobre
sorineldobre  •  31 August 2014, 10:59
Postat de williamfaulkner pe 30 August 2014, 21:43

Ce vorbesti? Sa mori tu? Vasazica Roland Garros, Wimbledon, Doha, Madrid, Australian Open, Indian Wells sunt turnee mici? De ce nu-ti vezi tu de fotbalul tau si te bagi in domenii la care nu te pricepi? Si in general de ce simt toti prostovanii nevoia sa comenteze?

nu cumva chiar asta faci si tu ? comentezi ?

williamfaulkner
williamfaulkner  •  30 August 2014, 21:43
Postat de anne1970_ar pe 30 August 2014, 20:55

Imi permit sa o contrazic pe Halep: castiga turnee mici si clacheaza la cele mai mari. Vezi evolutia ei din acest an...

Ce vorbesti? Sa mori tu? Vasazica Roland Garros, Wimbledon, Doha, Madrid, Australian Open, Indian Wells sunt turnee mici? De ce nu-ti vezi tu de fotbalul tau si te bagi in domenii la care nu te pricepi? Si in general de ce simt toti prostovanii nevoia sa comenteze?

Vezi toate comentariile (111)
Comentează