SPORTURI  »  TENIS  »  ARENELE BNR

Întâlnire de gradul zero între premierul Tudose, Halep, Năstase și Ion Țiriac » Se dorește reactivarea Arenelor BNR: "E o crimă ce se întâmplă"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 21:49

Premierul Mihai Tudose susține că a avut o întâlnire în cursul zilei de astăzi cu Simona Halep, Ilie Năstase și Ion Țiriac pentru a încerca să readucă în administrarea statului Arenele BNR din Capitală.

"Statul român n-a ajutat-o cu nimic pe Halep. Acum se bat toți cu pumnul în piept că e româncă. Am rugat-o să vină să vorbim un pic. Ce-i poți oferi Simonei în afară de dragoste și recunoștință?

Nu mai are nimeni nicio hârtie legată de Arenele BNR. Am rugat pe cineva să cerceteze asta. Am înțeles că ar fi la vânzare pe 30 și ceva de milioane. Mi se pare o crimă ce se întâmplă. Cred că cei de la BNR ar trebui să înțeleagă că asta-i Banca Națională a românilor. Nu e în regulă ce se întâmplă.

Am avut azi o întâlnire cu Simona Halep, Țiriac și Năstase și am încercat să vedem ce-i de făcut pentru Arenele BNR. Soluția cred că e simplă! Trebuie să dăm Arenele BNR Primăriei Capitalei, iar doamna Firea să le pună în funcțiune. Cred că putem organiza turnee internaționale", a declarat Tudose la Antena 3.

"Pot să demonstrez că actele nu sunt în regulă"

 Ion Țiriac a intervenit și el telefonic și l-a completat pe premierul Tudose: "Am avut o întâlnire cu domnul Premier. În sfârșit, cineva ne bagă în seamă. Noi nu avem nimic cu BNR sau cu domnul Isărescu. Noi vrem să ni se dea înapoi ce-i al nostru. Năstase pe ea s-a născut.

Baza trebuie întoarsă tenisului. Ar fi datoria Primăriei Generale să facă ceva pentru București sau și Guvernul o poate lua. Poate deveni cea mai frumoasă bază. Eu, din punct de vedere legal, pot să demonstrez că actele de acolo nu sunt în regulă. Vrem baza cât se poate de repede și rearanjată!

Mai există șansa ca turneul Romania Open în 2019 să vină înapoi. Era un turneu care aducea faimă României", a spus Țiriac pentru sursa citată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
antirisc
antirisc  •  10 Octombrie 2017, 11:17

S-o credeţi voi naivilor! A făcut până acum ceva amărâta aia de la primărie? De unde să-şi mai tragă *** ăştia ciubucuri? Ei n-au fost în stare să facă o centură modernă a Bucureştiului şi voi veţi să nu viseze la un (nou) apartament în centrul capitalei? Nici cu Ţiriac nu mi se pare chiar 100% corect, dar am avea de continuat ceva ce tinde să devină de prestigiu şi atractiv. Vă dau voie să naționalizați arenele pentru tenisul românesc, amărâţilor. Ştim cât sunteţi de proşti şi găunoşi moral, dar faceţi şi voi ceva care să rămână după voi, nu numai d-alea ca ale anei pauker, papagali ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10152745185266576
Romeo Ionescu  •  10 Octombrie 2017, 09:18

am fost unul din cei care am mers la tenis atunci când juca Ilie Năstase, dar am renunțat după 3 ședințe. Ce să facă 15 copii cu câteva mingii și un sfert de teren de bitum ? Dar care sunt rezultatele celor 35 de ani după retragerea lui Năstase ? Niciun român în primii 10, doar câteva fete, acolo unde talentul le BNR este o problemă de proprietate. De ce nu o cumpără Țiriac ? BNR nu este o bancă de jefuit, așa cum s-a întâmplat mulți ani cu altele (vezi creditele neperformante). Treaba BNR nu este să întrețină terenuri, dar ele au fost lăsate pa capul BNR ului că nimeni nu a vrut să se ocupe de ele. Foarte frumos că nu ne lăudăm cu performanța Simonei, dar o astfel de jucătoare s-a născut odată la 70 de ani (ca și Năstase, la 50 de ani de la primele meciuri pentru Cupa David și niciunul ca el după).

valyomanyd
valyomanyd  •  10 Octombrie 2017, 03:58
Postat de radumatei pe 10 Octombrie 2017, 00:07

Sincer, nu cred ca ai aflat citi prosti sint pe pamintul asta, asa ca mai asteapta cu scrisoarea aia de multumire. Apropo, te-ai numarat si pe tine? Nu inteleg ce anume din mesajul meu te-a contrariat.

Prostia de care ai dat dovada ! Doar un prost poate spune ca in locul unor terenuri de sport , parcuri..etc sa se construiasca cartiere rezidentiale sau birouri, pe motiv ca-i in centru unui oras ! De alfel nici nu ai raspuns la intrebare pusa de mine !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează