SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Întâlnire de prim rang la Madrid! Simona Halep a fost invitată de Rafael Nadal, alături de Novak Djokovici sau Maria Șarapova

Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid, în 2016, foto: Guliver/gettyimages.com
Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid, în 2016, foto: Guliver/gettyimages.com

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat joi, 09 februarie 2017 11:49

Simona Halep a acceptat propunerea lui Rafael Nadal de a se antrena cu doi copii de la academia spaniolului, în timpul turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde Simona este campioana en-titre.

Juniorii care se vor putea bucura de câteva schimburi de mingi alături de Simona, dar și de alți patru sportivi, sunt Mikel Aranzabal și Daniela Medvedeva, campioni în etapa a 10-a a ediției dedicate jucătorilor sub 16 ani a Mutua Madrid Open.

Astfel, pe lângă șansa de a evolua în faza finală a turneului, care va avea loc la Caja Magica între 11 și 14 mai, perioadă care coincide cu ultimele zile ale turneului dedicat profesioniștilor, cei doi juniori se vor antrena alături idolii lor, la propunerea directorului academiei pentru care evoluează, Rafael Nadal, conform practicodeporte.com.

Pe lângă jucătorea română, au mai răspuns pozitiv inițiativei lui Nadal și alte nume mari din tenisul mondial, precum Andy Murray, Novak Djokovici, Maria Sarapova sau Petra Kvitova.

Simona Halep se află în acest moment în perioadă de recuperare, după ce a fost nevoită să spună pas turneului de la St. Petersburg, acolo unde a abandonat înaintea sferturilor de finală, dar și confruntării din Fed Cup contra Belgiei, precum și turneelor din Asia de Sud-Vest, de la Doha și Dubai.

Românca, a patra jucătoare a lumii în clasamentul WTA, va reveni pe teren în turneul Premier M de la Indian Wells, din luna martie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
201.
201.  •  09 Februarie 2017, 14:52
Postat de wowmashha pe 09 Februarie 2017, 13:57

Halep sigur se da accidentata.

Functioneaza iar WI-Fi in parc sau s-a incalzit vremea in parcul elvetian fosfore infasat?

wowmashha
wowmashha  •  09 Februarie 2017, 13:57

Halep sigur se da accidentata.

mdionis
mdionis  •  09 Februarie 2017, 13:16

In mod sigur, Sarapova a raspuns "pozitiv"! :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează