SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Intervenția lui Cahill din timpul meciului pierdut de Halep: "Te chinui?"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 09:00

Simona Halep a fost eliminată în turul 3 al turneului de la Indian Wells. Românca a pierdut în 2 seturi, scor 3-6; 3-6, în fața numărului 26 WTA, Kristina Mladenovici.

În timpul meciului, în setul secund, Cahill a fost chemat de Simona pentru a-i da mai multe sfaturi, iar antrenorul a întrebat-o despre accidentarea de la genunchi, spunând că mai are 2-3 săptămâni până când va fi la capacitate maximă.

"Te chinui? Sper că te simți bine la genunchi. Nu risca mult cu genunchiul. Jocul la retur e bun, chiar dacă nu ai câștigat mingile de break. Ești la 2-3 săptămâni distanță de a fi la 100% din punct de vedere fizic.

Nu contează ce se întâmplă aici. Încearcă să joci de pe mijlocul terenului, nu de pe colțurile lui. Principala ta grijă e să ieși de pe teren cu genunchiul sănătos", i-a spus Cahill Simonei Halep în intervenția din timpul meciului.

Citește și: Simona Halep, mândră de turul 3 la Indian Wells: "Nu vreau să fac o dramă, picioarele mele erau dispărute!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10209535987497121
Cristi Cristian  •  14 Martie 2017, 15:39

stau si ma intreb,oare in prostia voastra,cat veti mai continua sa o tot promovati si sa scrieti despre ACEASTA FALSA jucatoare de tenis de pe camp.?cat veti mai continua a promovati o non valoare?

thedronius
thedronius  •  14 Martie 2017, 15:04

"Te chinui?" :))) Continuarea trebuia sa fie: "Foarte bine, o meriti!" :|

sexilian
sexilian  •  14 Martie 2017, 13:30

acum v-a aparea cu cotul daca nu-i pune GATIERA......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează