SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Ion Ţiriac crede că Halep poate ajunge numărul unu: "Nu are înălţime, nici forţă, dar are două inimi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 23 decembrie 2013 12:38

Ion Ţiriac crede că Simona Halep poate ajunge în primele trei jucătoare ale lumii, chiar dacă nu are un fizic asemănător surorilor Williams.

"Toată lumea poate să ajungă numărul unu mondial, eu nu mai pot să ajung numărul unu mondial la nimic, dar toată lumea poate şi Simona Halep este o mare jucătoare mică. Dacă o pui lîngă Williams aia mai tînără, aia are cam vreo 30 de kilograme mai mult şi 20 de centimetri. Dacă o pui lîngă Venus, aia are 25 sau nu ştiu cîţi centimetri mai mulţi. Adică Simona nu are înălţimea aia şi nu are nici forţa aia.

Dar Simona poate compensa forţa cu viteza. Asta are. Şi cu capul. Şi cu inima, că fata asta se pare că nu are plămîni, are două inimi, una în dreapta, una în stînga. Se poate. Eu o cunosc foarte puţin, nu pot să-mi dau prea mult cu părerea. Simona Halep are calităţile, însă deocamdată Simona Halep trebuie lăsată să-şi vadă de treabă, e numai numărul 10, nu e numărul 2, 1, 3, şi să vadă cum progresează încet, încet, să ajungă acolo unde trebuie", a spus Ion Ţiriac la Protv.

6 turnee WTA a cîştigat Halep în 2013: Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
bajescu
bajescu  •  14 Martie 2014, 17:12

ion tiriac este un om extrem de inteligent, insa de data aceasta cred ca nu are dreptate. simona halep are, din cate stiu 1,70 metri. serena williams are 1,75 metri. diferenta nu este foarte mare. in orice caz, diferenta nu este atat de amre incat halep sa fie privita ca o pitica fata de williams. pe de alta parte, au existat multe jucatoare care nu impresionau prin talie si care au dominat tenisul feminin. cel mai bun exemplu este martina hingis. halep nu prea are masa musculara. aici trebuie, intr'adevar, sa mai munceasca. cred ca, daca are talent, halep poate face multe lucruri frumoase.

williamfaulkner
williamfaulkner  •  24 Decembrie 2013, 00:22

Trebuie doar sa avem rabdare si incredere in Simona, fiindca are toate calitatile de a ajunge sus de tot si de a castiga si GS-uri. Eu unul am incredere maxima si in Sorana Cirstea, jocul ei de anul trecut imi spun ca anul acesta va face lucruri mult mai mari.

sakamoto
sakamoto  •  23 Decembrie 2013, 20:29

Simona este inteligenta, talentata, ambitioasa. Daca va ramine in continuare modesta, va munci mult, va aduna in cariera ei, peste 10 milioane dolari. Nu stiu daca va cistiga sau nu turnee de GS, vom vedea. Un lucru este cert: va fi in primele 10 jucatoare ale lumii! Sarbatori fericite si un an nou fericit Simona Halep! Tie si familiei tale!Cu respect!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează