SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Ion Țiriac a decis! Un cunoscut jucător spaniol va fi directorul turneului de la Madrid

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 09:54

Spaniolul Feliciano Lopez (36 de ani, 36 ATP) va fi noul director al turneului de la Madrid, deținut de Ion Țiriac. Jucătorul a confirmat acest lucru printr-o postare pe o rețea de socializare.

Deși Feliciano Lopez încă activează în circuitul ATP și a obținut chiar un trofeu în 2017, la Queen's Club, Țiriac a decis să-i ofere funcția deținută până acum de Manolo Santana. 

"De azi voi face parte oficial din marea familie Mutua Madrid Open. Începe o nouă etapă pentru mine. O întâmpin cu o mare dispoziție de a învăța și de a munci pentru ca acest turneu atât de special să fie în cotninuare unul de referință. Mulțumesc Ion (n.r. Țiriac) și Gerard (n.r. Tsobanian) pentru că mi-ați oferit această oportunitate de a crește", a scris Feliciano Lopez pe pagina de Instagram.

Jucătorul de 36 de ani a cucerit 6 titluri ATP în carieră, iar cea mai bună clasare a sa în ierarhia mondială de simplu a fost locul 12, ocupat în 2015.

În proba de dublu, Lopez a cucerit trofeul de la Roland Garros în 2016 și a jucat finala de la US Open anul acesta, când el și Marc Lopez au pierdut în fața lui Horia Tecău și Jean Julien-Rojer.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haleppomanagioaika
haleppomanagioaika  •  02 Decembrie 2017, 13:27

si desigur singura directiva de la tiriak a fostun fel de a 11-a porunca . te pun director dar vezi cum aliniezi planetele pentru ca halepa sa castige turneul de la madrid .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează