SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Ion Țiriac dă ultimele detalii după accidentarea Simonei Halep! Ce se va întâmpla + care crede că e cauza

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 20:12

Ion Țiriac a vorbit despre accidentarea Simonei Halep din partida de astăzi, câștigată în primul tur de la Australian Open contra lui Destanee Aiava, scor 7-6, 6-1. 

Fostul mare jucător de tenis nu crede că accidentarea este gravă și explică motivul pentru care s-a ajuns la această problemă. 

"N-am văzut exact ce s-a întâmplat, cu toate că au fost multe slow motion-uri. Ştiu însă că, unu: nu s-a umflat, doi: încă nu o durea înainte să meargă la culcare, trei: că n-a fost atât de rea ca cea de la Roma.

Dacă era ca cea de la Roma, stătea trei luni de data asta. Pe mine mă îngrijorează altceva, ca specialist. De ce s-a întâmplat asta? Din cauza acelui pas mare, ultimul, şi pune presiune pe piciorul pe care aterizează.

E din cauza pantofului, care de data asta n-a avut impact. La Roma a avut impact. Şi atunci e simplu, pentru că rotunjeşti marginea ca să nu se prindă în zgură în special", a declarat Ion Ţiriac la TV Telekom Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
10209797954731586
Andrei Demsa  •  17 Ianuarie 2018, 10:42
Postat de dubluv pe 16 Ianuarie 2018, 21:10

a inteles cineva ce a vrut sa zica?

eu nu , desi am citit de 3 ori

itrobert
itrobert  •  16 Ianuarie 2018, 23:27

La Roma a alunecat cu Adidasi in picioare... NU cred ca e de la pantof; am vazut alte fete cu pantofi mult mai subtiri... S-a intamplat si gata. In ceea ce priveste echipamentul, ma bucur ca sta deoparte deocamdata. Nu trebuie sa se arunce intr-un contract numai de dragul de a avea un contract, iar carpe isi poate permite din banii ei pana iese la pensie. In principiu ea acum renunta la niste bani; e dreptul ei sa o faca. Poate ar trebui sa imbrace tot ce e pe piata si sa vada cu ce se simte cel mai bine. Ma bucur ca-i da mana sa nu se grabeasca sa ia banu vreunui producator, mai ales *** de Nike.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobadin33
cobadin33  •  16 Ianuarie 2018, 23:08
Postat de Mircea Serban pe 16 Ianuarie 2018, 21:21

..."batranul" TIRI nu vorbeste baliverne, dar merita de retinut mai ales pentru HALEP un aspect: -De ce plateste un manager si ce rol are acesta si in ce masura isi duce sarcinile la indeplinire?! Asa cum pneurile la formula 1 sunt -alaturi de masina si echipa de ingineri, vitale pentru o cat mai buna performanata, tot asa si in tenis, mai ales pe suprafete dure, ghetele si calitatea acestora sunt vitale si pentru performanata si pentru siguranta jucatorului! E clar ca ADIDAS nu-i ma da nu doar textilele cu care-si etaleaza (si) formele trupului, dar nici ghetele si daca aceste ghete sunt cumparate la talcioc, mall, etc nu poti avea nici garantia performantei si nici a integritatii fizice! Ruzici, sa faca bine sa nu stea la meciuri acum ci, asa cum sade bine cuiva care este platit -bine rau, asa cum este, sa gaseasca inca in timpul acestui turneu -CAT INCA ESTE NUMBER ONE!, un sponsor si dealer de exchipoament sportiv al aceluia! Saptamana viitoare va fi capitala pentru numarul unu mondial si pastrarea acestei ierarhii! Daneza de origine poloneza nu e mai buna decat Buzarnescu si nu cred ca ACUM ajunge nici la nasul BEGU-ei DECI, simona o poate hal(ep)i!

Care-i dom'le daneza cu origini poloneze? Wozniacki? Ce treaba are in discutia despre glezna si galosii lui Halep? Si daca vor fi amandoua saptamana viitoare in turneu, nu se pot intalni decat in finala. Iar in finala nu ajunge nici Halep, nici Wozniacki. Despre managementul lui Halep, ce mai poate fi spus, amatorism total ! Halep, din postura de NO1 mondial, are dreptul sa ceara bani mai multi de la sponsorul tehnic, dar madame Ruzici e departe de sfera relationala a lui Tiriac, sa-i gaseasca contracte avantajoase. Bafta, Simono!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează