SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Ţiriac o trimite pe Simona Halep la doctor: "Degeaba iei aspirină"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 22:44

Simona Halep are un început dificil de an, din cauza accidentărilor, fiind nevoită să se retragă de la turneul de la Sankt Petersburg şi să anunţe că nu vine la Fed Cup, la meciul România - Belgia.

Ion Ţiriac, un apropiat al Simonei Halep, a spus că românca de pe locul 4 WTA trebuie să se opereze pentru a scăpa de probleme.

"Dacă e cazul, trebuie să rezolve problema cu chirurgie. Cu aspirină nu rezolvi nicio problemă", a spus Ţiriac la ProTV.

Alin Popescu, doctorul lotului național de rugby, este de părere că Halep suferă de bursită şi că nu ar avea nevoie de operaţie.

"Dacă ligamentele meniscului şi tendoanele nu sunt afectate, asta e foarte bine. Lichidul de la genunchi e un semn al unei bursite, o inflamaţie care se tratează destul de simplu. Vorbim de un repaus de o lună, se aplică gheaţă, apoi se poate face electroterapie, gimnastică medicală, înot şi masaj", spunea Alin Popescu pentru Adevărul pe 8 februarie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Februarie 2017, 12:10

Acum vreo 10 ani , Tiriac i-a transmis lui Hănescu care era într-o pasă proastă fizic și psihic, să ”dispară” un an de zile să să se pregătească spartan în regimul celor de la Legiunea Străină , dacă mai vrea să joace tenis la nivel inalt !!! Hănescu nu s-a îndurat să se lipsească de 3-4 mii pe care îi câștiga pe lună și a continuat.....dar a sfgârșit lamentabil după cativa ani , umilit de jucători clasati pe la nr. 200-250 ATP ! Țiriac, spre deosebire de lipitoarea Năstase, se pricepe !

stfb
stfb  •  10 Februarie 2017, 03:40

*** , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  09 Februarie 2017, 23:09

Vrem detalii, de ce Ion Tiriac e un apropiat al Simonei Halep ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează