SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Irina Begu a dat-o de gol pe Simona Halep: "Ne veți vedea și acolo"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 11:04

 Irina Begu și Simona Halep s-au calificat în turul secund al probei de dublu de la Miami (vezi detalii AICI) și au anunțat că vor participa împreună și la Madrid. 

"A fost un meci intens, greu, cu multe răsturnări de situație. Am făcut un meci bun, ne-am completat excelent. Am jucat la Shenzen și Indian Wells cu  Simona. Ne veți vedea și la Madrid. Îmi place să joc cu conaționalele mele. Cred că este o legătură specială între noi. Comunicăm bine.

Sunt pregătită pentru meciul de Fed Cup, atât pentru simplu, cât și pentru dublu. Aștept convocarea domnului Segărceanu", a declarat Begu pentru TV Digi Sport. 

  • Meciurile din play-off-ul Fed Cup dintre România și Elveția se vor juca în weekend-ul 21-22 aprilie 2018, în sala Polivalentă din Cluj;
  • Dacă "tricolorele" se vor impune, vor juca în 2019 în sferturile Grupei Mondiale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
175771883177370
Dan Truia  •  25 Martie 2018, 10:24

Cititorii Gazetei sunt nationalisti !? Asa se apreciaza performanta - bine ca adversarele nu trec printr-o perioada buna; sau Simona a mai scapat de o concurenta la locul 1 etc Si mai dati sfaturi ziaristilor - ei scriu ce vreti voi sa auziti - adica meritocratia nu conteaza, bafta (pe romaneste), eventual PCR ! Nu e spectaculos si patriotic sa aplaudam performantele reale si sa criticam atitudinile mofturoase - jucam la nationala dar cand e sa fie ne dam lovite ! Jucatoarele de tenis sunt profesioniste, joaca pentru ele cu ajutor neglijabil (sau deloc) din partea statului roman. Dar ipocrizia natiuonalista n-are rost. Situatia e cum e, nu trebuie sa ne rusinam.

catalynn2
catalynn2  •  24 Martie 2018, 16:58

Nici Bencic si nici Baczinszky nu traversează perioade prea bune, deci sper sa nu trebuiasca sa jucam si dublul altfel decat pt palmares :-) Oricum la FedCup sa avem pe SIrina la dublu e mai mult decat improbabil. Cred la simplu vor juca Sorana si Simona si dublul probabil Monica - Irina. Succes!

347655969058390
Ion Popescu  •  24 Martie 2018, 15:42
Postat de Dan Ilesoi pe 24 Martie 2018, 14:42

Felicitari si Succes romancelor care nu isi denigreaza tara - urez si comentatorilor sa ajunga la un nivel decent in meserie si sa nu se mai faca de ras cu titluri degradante pentru calitatea umana !

Bravo Dane ! Bine zis ! Sper sa nu mai vad comentarii scrise din rautate, invidie, prostie si "neamprostie" !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează