SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Irina Begu, declaraţie războinică despre Eugenie Bouchard: "Va afla data viitoare cine sînt"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 11:10

Irina Begu, locul 42 WTA, a fost eliminată de Eugenie Bouchard în optimile de finală ale turneului de la Australian Open, iar astăzi a revenit în ţară, unde a vorbit despre experienţa trăită la Melbourne şi despre fosta sa adversară.

"A fost un turneu deosebit, mai ales că este turneul meu preferat de Grand Slam. Mă bucur că am reuşit să fac aici cel mai bun rezultat al meu. E bine că am depăşit acest prag, îmi era foarte greu să ajung în turul 3 şi mă bucur că acum am ajuns şi mai departe. Data viitoare o să îmi fie  mai uşor să ajung în fazele superioare

Am fost puţin surprinsă la început de puterea cu care loveşte Bouchard. Data viitoare sper să joc mai relaxată şi să mă bucur că joc pe terenul central. Dacă nici acum nu ştie cine sînt, probabil data viitoare o să ştie şi mai bine", a spus Begu la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
merace
merace  •  30 Ianuarie 2015, 18:01

Irina a urcat pe locul 34 mondial, deci va juca mai mult direct pe tabloul principal, fara sa mai treaca prin calificari. Asta ii va aduce meciuri mai grele, dar si sanse mai mari de a urca. Dar cred ca e in progres si va urca mai mult. Hai Irina!

dudulici
dudulici  •  30 Ianuarie 2015, 05:35
Postat de bumix pe 29 Ianuarie 2015, 15:58

irina i-ti trebuie mai mult tupeu ,alte jucatoare nu au valoarea ta dar au stiinta de aface puncte in momente dificile . fi mai rea si miscate mai mult ,joaca relaxat ,ai numai de cistigat ,nimic de pierdut

Domnu' specialist in ale tenisului,vad ca dai din tine indemnuri razboinice!Esti tare!Dar daca vrei sa te inteleaga fata aia,invata si tu romaneste!Atatea greseli gramaticale in doua fraze,nu face nici Vanghelie!Saracu' de tine!

dudulici
dudulici  •  30 Ianuarie 2015, 05:29
Postat de stelistu.batran pe 29 Ianuarie 2015, 14:12

Cine sunteti ma voi? Begu si Halep? Paaartz Paaartz! asta sunteti, 2 fraiere care mereu dau cu muchii in fasole cand nu te astepti. Umflate de presa si pline de baashini extraterestre in dovlecii aia de urate cu spume. Hai pa! " celula balcanica nu tzine! e slaba rau"; romani..., bleah, popor de sclaavi si looseri eterni!

Stelistule!Daca esti batran,nu trebuie sa fi si prost!Nu e obligatoriu,dar la tine se vede de la o posta(acolo unde probabil ca s-a pricopsit mamica ta cu tine in pantece!),nu-ti este jena sa vorbesti asa de doua fete care fac mandrie tarii?!Handicapatule!Scuze,nu-ti poate fi jena cand esti retadat!Cere-te la un sanatoriu,nu stiu,poate se vindeca boala asta a ta dar,in orice caz,lasa-ne cu ale tale comentarii gretoase!C.r.e.t.i.n.u.l.e!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează